Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Легенда дніпровського футболу може стати тренером збірної України

Легенда дніпровського футболу може стати тренером збірної України

Практично вирішено питання із призначенням Дмитра Михайленка на посаду головного тренера юнацької збірної України з футболу Ю-19.

Нагадаємо, що Дмитро Михайленко у 1990-2000-х роках був відомим гравцем ФК «Дніпро» та збірної України. А у 2017-21 роках він очолював як тренер СК «Дніпро-1», пройшовши з командою всі щаблі українського клубного футболу – від другої ліги до одного з лідерів чемпіонату.

І ось тепер він із величезною ймовірністю стане тренером юнацької збірної України.

Як повідомляє з посиланням на інформовані джерела Терикон , Олег Кузнєцов доопрацьовує свої останні дні як головний тренер збірної України U-19, з січня його на цій посаді замінить Дмитро Михайленко.

Останнім часом Михайленко працював на Кіпрі. Після виходу з Дніпра-1 у 2020 він тренував Пафос, а з початку цього сезону – Акрітас Хлоракас (клуб другого дивізіону). Позитивних результатів йому не вдалося досягти в жодному випадку.

Кузнєцов мав контракт із УАФ до кінця цього року. За інформацією джерела, продовжувати угоду не стали. Ймовірно, справа у зростанні напруженості між тренером і федерацією, а також у скандалі, що вибухнув цієї осені через невиклик до збірної деяких гравців.

Збірна України U-19 під керівництвом Кузнєцова посіла перше місце у групі 7 кваліфікаційного раунду юнацького ЧЄ-2024. В еліт-раунді кваліфікації вона зіграє зі збірними Швейцарії, Північної Македонії та Латвії. Матчі цього етапу відбудуться з 18 по 26 березня 2024 року.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Житель Победы  (27.12.23 12:19): Ну и легенда Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті