Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Укрзалізниця» запустила сервіс замовлення квитків для військових

«Укрзалізниця» запустила сервіс замовлення квитків для військових

Відтепер військовослужбовці можуть придбати проїзний документ, навіть якщо поїздка раптова, а квитки вже розкупили.

"Укрзалізниця" запустила новий сервіс, який дозволить військовим бронювати квитки онлайн, навіть якщо їх уже немає в продажу. Про це повідомляє пресслужба компанії, передає УНН.

Спецзамовлення квитків доступне на 17 поїздів, які найпопулярніші серед військових. Зокрема, це маршрути до міст, наближених до зони ведення бойових дій та зворотно.

У компанії розповіли, що для купівлі квитка бійцю необхідно:

  • залишити заявку на порталі не пізніше ніж за 6 годин до відправлення поїзда
  • викупити квиток у касі не пізніше ніж за 1 годину до відправлення поїзда, предʼявивши військовий квиток або посвідчення офіцера.

Забронювати квитки можна на онлайн порталі, який доступний за посиланням. Таким чином. Військовослужбовці можуть бронювати квитки як для себе, так і для побратимів, з якими разом збираються в дорогу.

Відтепер військовослужбовці можуть придбати проїзний документ, навіть якщо поїздка раптова, наприклад, на лікування, у відрядження або до рідних у довгоочікувану відпустку, а квитки вже розкупили. Віримо, що це дозволить спростити життя тим, кому ми зобовʼязані свободою та життям - пояснив зауважив голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко.

В компанії нагадали, що раніше військовослужбовці бронювали квитки через військового коменданта. Це значно ускладнювало процес та фактично унеможливлювало поїздку день у день. Адже було необхідно спочатку здійснити особистий візит до військового коменданта, а потім на вокзал, щоб викупити квиток.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті