Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Штормовий вітер на Дніпропетровщині залишив без світла 95 населених пунктів

Штормовий вітер на Дніпропетровщині залишив без світла 95 населених пунктів

Аварійні бригади ДТЕК ліквідують наслідки нової хвилі негоди, що триває на Дніпропетровщині з ночі 29 листопада. На ранок шквальний вітер залишив без світла 14,7 тисячі осель у 95 населених пунктах області.

На Дніпропетровщині – знову негода. Штормовий вітер валить дерева, обриває гілки та спричиняє пошкодження електромереж. На ранок 29 листопада без електрики залишилося близько 14 750 родин у 95 населеному пункті. Переважно – у Дніпровському, Криворізькому та Кам’янському районах області. Пошкоджено 43 повітряних лінії та знеструмлено 469 трансформаторних підстанцій.

Енергетики докладають максимум зусиль, щоб повернути світло в домівки клієнтів. Для ліквідації наслідків негоди ДТЕК Дніпровські електромережі задіяв 37 бригад – 113 працівників та 39 одиниць техніки.

За прогнозами синоптиків, 29 листопада на території Дніпропетровщини зберігатимуться складні погодні умови, тож ймовірні нові відключення світла.

Нагадаємо, сильні пориви вітру можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі.


Gorod.dp.ua на Facebook.


мешканка  (29.11.23 13:15): ми платимо такі гроші за електрику а вона в такому стані? Це що нас так грабують? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті