Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
20:35

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Освіта в Словаччині? Цілком реально для всіх

Освіта в Словаччині?  Цілком реально для всіх

Словаччина – одна з небагатьох європейських країн, яка надає можливість не лише безкоштовно навчатися в університетах, а й з перших днів отримати дозвіл на проживання та дозвіл на працевлаштування. Для порівняння сусідні Польща та Чехія дають виключно студентські візи. Словаччина надає можливість безкоштовного навчання у 20 державних університетах та доступну освіту у 10 приватних ВИШах. Навчання можливе як словацькою, так і англійською мовою.

Як вступити до університету Словаччини?

По-перше, приступити до вивчення мови. Багато університетів з кожним роком посилюють вимоги не лише до знання мови, а й до документальних підтверджень володіння мовою. Іноді достатньо надати сертифікат про вивчення мови, іноді потрібно скласти іспит на вибраному факультеті. Головне - вчасно розібратися з тим, що вам потрібно. Мову можливо вивчати онлайн, або очно на курсах в Словаччині.

По-друге, вибрати університет, використовуючи власні критерії – наявність гуртожитку в університеті, бажаної спеціальності чи складності навчання. Ці питання дуже важливі і консультант освітньої агенції обов'язково надасть цю інформацію.

Рекомендуємо також звернути увагу на профільні предмети, які вам потрібно буде вивчати, або з яких ви складатимете вступні іспити. Дуже часто нашим студентам не вистачає знань у галузі математики, що пов'язано з тим, що словацькі школярі навчаються в школі на два роки довше. Багато компаній пропонують підготовчі курси з математики та інших предметів.

Для зарахування до університету Словаччини потрібно пройти багато адміністративних процедур – апостилі, нострифікації, еквівалентності, судові переклади. Подання документів до університету не обмежується заповненням заявки, необхідно правильно сплатити реєстраційні збори, грамотно скласти автобіографію та мотиваційний лист, замовити та оплатити студентський квиток тощо. Рекомендуємо звернутися до професіоналів.

Якщо вас зацікавила Словаччина як країна для навчання, незважаючи на те, що вже майже зима, у вас є всі шанси все встигнути і вступити до словацького університету або хоча б серйозно замислитись про це. Рекомендуємо пройти особисту консультацію у Дніпрі, на якій ви зможете отримати виключно індивідуальні поради щодо ситуації саме вашої дитини та її побажань. Записатися на консультацію можна за номером +380503205285 (також Viber або Telegram).



Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте