Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
00:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Купівля iPhone бу: оптимальні характеристики за доступною ціною

Купівля iPhone бу: оптимальні характеристики за доступною ціною
Відмінний варіант оновити смартфон – це купити його в магазині, але не завжди бажання та можливості збігаються. У цьому випадку потрібно купувати щось дешевше і не дуже функціональне, або придбати техніку, яка вже була у вжитку. Найчастіше така дилема з'являється за бажання купити iPhone, але вартість нового телефону не для всіх буде доступною.


У плані потужності, функціоналу та технічних характеристик навіть використаний пристрій радуватиме користувача. Важливо визначитися з моделлю та характеристиками, після чого оцінити IPhone бу та зробити остаточний вибір. У магазині «Stylus» це зробити не так складно, адже є великий асортимент як нових, так і смартфонів у хорошому стані.

Як вибрати телефон?

Заздалегідь потрібно оцінити низку характеристик та технічних параметрів, що дозволить визначитися з моделлю:
  1. Діагональ. Найчастіше на вибір пропонуються екран з 6,1 та 6,7 дюймів. Це формує роздільну здатність екрана і створює зручність утримання телефону в руці;
  2. Об'єктиви. Можливість створювати якісні фотографії та знімати відео у форматі 1080p та 4K до 60 fps без перепадів дозволить зробити зі смартфона багатофункціональний девайс;
  3. Комунікації. У телефоні має бути модуль Wi-Fi, Bluetooth, датчик NFC та навігація GPS.

Коли телефон буде використовуватися для вирішення складних завдань та відкриття ігор, рекомендується вибирати версії PRO.

Переваги бу смартфонів

Вибір на користь телефонів iPhone, які раніше використовувалися, доповнюється великим набором переваг:

  • економія грошей (такі пристрої коштують значно дешевше, якщо порівнювати із новими моделями в магазинах);
  • технічний стан (багато користувачів купували смартфони новими та намагалися їх усіляко зберегти, тому технічний стан та функціонал на належному рівні);
  • доступ до ранніх моделей (є можливість придбати моделі ранніх років, що мають особливий функціонал і для деяких користувачів вони комфортніші в експлуатації);
  • висока якість (вся техніка від Apple відрізняється гідною якістю, тому вдасться купити техніку, яка була у використанні, яка прослужить ще не один рік).

Залежно від комплектації та стану телефону рекомендується замінити плівку або скло на екрані та придбати захисний чохол. Іноді може знадобитися елементарне обслуговування у вигляді чищення пристрою або заміни батареї.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті