Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

УПЛ. Шахтар - Дніпро-1 1:3. Гучна перемога нового лідера

УПЛ. Шахтар - Дніпро-1 1:3. Гучна перемога нового лідера
Фото: СК Дніпро-1/Автор - невідомий

Після історичної перемоги над "Барселоною" - холодний душ у чемпіонаті України. Жвавий і вмотивований "Дніпро-1" провів класний матч проти "Шахтаря" і завдав новому головному тренерові "гірників" Марино Пушичу першої поразки в чемпіонаті України.

Пушич провів тільки одну зміну в складі, порівняно з матчем із "Барселоною" – Конопля повернувся в основу, витіснивши Гочолеішвілі, пише UA-Футбол.

І здавалося, що сьогоднішній матч буде для "Шахтаря" продовженням гри з чемпіоном Іспанії. "Гірники" впевнено розпочали матч, і вже на п'ятій хвилині забили гол. І знову Сікан. "Шахтар" розіграв класну комбінацію, Зубков і Криськів в останній третині ухвалювали цікаві рішення, а Сікан, отримавши м'яч перед воротами, пробив сильно й хльостко – 1:0. "Шахтар" забив у 44-му поспіль матчі в УПЛ.

"Дніпру-1" складно було справлятися з пресингом господарів, і у Сікана до перерви був ще один момент. А потім команда Максимова забила гол буквально на рівному місці. Рубчинський виконав подачу з кутового, Сарапій залишився без опіки, і в красивому стрибку вразив ворота "Шахтаря" головою.

Цей гол змінив динаміку в матчі, хоча команди отримали 15 хвилин на відпочинок. Команда Максимова жваво почала другий тайм, і відразу ж забила.

Минулого туру Гуцуляк позбувся чудового індивідуального голу через офсайд, однак у матчі з "Шахтарем" уже все було чисто. Вінгер "Дніпра-1" отримав м'яч на фланзі, легко розправився з Ракицьким, і закрутив м'яч у дальній кут – 2:1!

Не встиг "Шахтар" оговтатися від другого голу, як Резніку знову довелося виймати матч зі своїх воріт. "Дніпро-1" отримав право на штрафний, і Богдан Ледньов красивим ударом відправив м'яч точно у ворота.

Востаннє "Шахтар" пропускав три голи ще в матчі Ліги чемпіонів із "Порту", зі старим тренером. Що об'єднує ці дві гри – "гірникам" не вдалося відіграти навіть один м'яч. Пушич проводив заміну за заміною, але "Дніпро-1" дуже якісно діяв на своїй половині поля, і не дозволив "Шахтарю" створити жодного шансу.

3:1 – результати роботи Максимова в "Дніпрі-1" продовжують по-хорошому дивувати.

Чемпіонат України, 14-й тур.
Львів, "Арена Львів"

"Шахтар" – "Дніпро-1" 1:3

Голи: Сікан 5 – Сарапій 41, Гуцуляк 51, Лєднєв 55

"Шахтар": Різник – Конопля (Гочолеішвілі 60), Бондар, Ракицький (Азаров 60), Матвієнко – Степаненко (Келсі 71) – Зубков (Кащук 85), Судаков, Криськів, Невертон (Егіналду 71) – Сікан

"Дніпро-1": Волинець – Адамюк, Сваток, Сарапій, Мірошниченко – Гуцуляк, Бабенко, Рубчинський, Лєднєв (Горбунов 87) – Піхальонок (Кравець 90+3) – Філіппов (Вітіньо 74)

Попередження: Бондар 76 - Бабенко 61

Gorod.dp.ua на Facebook.


Серега  (13.11.23 08:17): Так Алекс с причала сказал,что бабок Немае и шо робити Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Житель Победы  (13.11.23 07:06): Молодцы Відповісти | З цитатою
Семенов  (13.11.23 03:18): Думаю,будем брать чемпионство в 2024 году Відповісти | З цитатою
Мосян  (12.11.23 23:35): Максимов молодец! Вот что значит волынец! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті