Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

БК «Прометей» знову провалився у Європі

БК «Прометей» знову провалився у Європі

Зазнавши чергової поразки в Єврокубку, баскетбольний клуб зі Слобожанського під Дніпром відкотився вже на восьме місце у групі з 10 команд.

Півфіналіст минулого розіграшу Єврокубка 7 Днів – у явній кризі. «Прометіївці» почали програвати навіть у Латвійсько-Естонській лізі, безумовними переможцями якої стали минулого сезону. А в Єврокубку вони впевнено сповзають у самий низ таблиці, посідаючи вже 8 місце із 10.

Черговим розчаруванням стала гра з литовським «Вулвз», який завдав другої поспіль поразки в Єврокубку.

Про це у БК «Прометей» розповіли:

«Прометей» зазнав другої поспіль поразки в Єврокубку, програвши на виїзді литовським «Вулвз».

8 листопада український «Прометей» провів матч шостого туру групового етапу Єврокубка в литовському Вільнюсі. Команда Ронена Гінзбурга поступилася місцевим «Вулвз» із рахунком 71:85.

Команди досить рівно розпочали матч – почергово перехоплювали ініціативу, першу чверть завершили за рівного рахунку (24:24), а на велику перерву пішли за мінімальної переваги «титанів» (41:40).

Натомість третю чверть більш жваво розпочали саме гравці литовської команди – швидкий ривок на старті 10-хвилинки дозволив їм спочатку трохи, а потім і доволі солідно відірватися в рахунку та довести свою перевагу до «+16». Не зупинили запал «Вулвз» навіть тайм-аути Ронена Гінзбурга. У підсумку литовці зуміли втримати свою перевагу до кінця матчу та здобули свою третю перемогу в групі Єврокубка.

Це друга поспіль поразка «Прометея» в Єврокубку та третя поспіль загалом. До цього український колектив програвав французькому «Парижу» та латвійському «Огре».

Вже за два дні, у п'ятницю, 10 листопада, на «Прометей» чекає ще одне серйозне протистояння – у ЛЕБЛ «червоно-білі» прийматимуть амбітного новачка чемпіонату «Ригас Зеллі». А потім, 14 листопада, «титани» в домашньому матчі Єврокубка зіграють із «Хапоелем Тель-Авів».

Фото БК "Прометей".




Gorod.dp.ua на Facebook.


Не "патриот" - не идиот  (10.11.23 12:34): Теперь ждём "важной" новости об очередном приступе раздражения у владельца БК. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті