Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
18:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Как врачи Днепра сотрудничают с Международным медицинским корпусом

|«« «« »» »»|

Основная цель такого сотрудничества – улучшение качества жизни горожан.

3 августа нынешнего года Меморандум о сотрудничестве с Международным медицинским корпусом заключил Днепровский государственный медицинский университет.

К чему уже привело такое сотрудничество и какие горизонты открывает, в университете рассказали:

«З серпня 2023 р. Дніпровський державний медичний університет уклав меморандум про співпрацю з Міжнародним медичним корпусом/International Medical Corps, який працює в рамках Harvard Humanitarian Initiative. Місія організації полягає в тому, щоб покращити якість життя за допомогою необхідного втручання у сфері охорони здоров’я та впровадження пов’язаних із цим заходів, спрямованих на розвиток потенціалу країни для допомоги незахищеному та постраждалому населенню по всьому світу.

Відповідно до умов співпраці на базі НТЦ симуляційної медицини розпочала роботу група підготовки фахівців проєкту третьої фази Міжнародного медичного корпусу з навчання невідкладній та травматологічній допомозі у партнерстві з Гарвардською гуманітарною ініціативою (HHI). На навчання були запрошені медичні працівники Дніпровського державного медичного університету, Харківського національного медичного університету, Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, Тернопільського Національного медичного університету, Чорноморського національного університету ім. Петра Могили та Запорізького медичного коледжу. Метою тренінгів була підготовка інструкторів для забезпечення навчального процесу тренінгів четвертої фази проєкту.

Наступним етапом була підготовка медичних працівників з усієї України, які проходили навчання на базі ДДМУ, де вони відвідували наступні курси: Основи медсестринства при травмах (18 учасників); Розширена підтримка життя при травмі (18 учасників) Хімічні, біологічні, радіологічні, ядерні та вибухові речовини (48 учасників); Зупинка кровотечі (56 учасників).

Співпраця з міжнародними організаціями в період воєнного стану створює можливості проведення навчальних тренінгів в галузі охорони здоров’я та впровадження програм допомоги та розвитку. Міжнародний Медичний Корпус забезпечує навчання та медичну допомогу постраждалому населенню в країні, де проводиться місія, а також медичну допомогу людям, які знаходяться в зоні найвищого ризику, допомагає швидко реагувати на надзвичайні ситуації. Наш університет продовжує плідну співпрацю з Міжнародним медичним корпусом в рамках Меморандуму, планує забезпечувати навчання в галузі охорони здоров’я та розробляти програми розвитку в галузі медицини».

Фото - Днепровский государственный медицинский университет.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (14)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте