Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі тривають перевірки стану укриттів та Пунктів незламності

|«« «« »» »»|

Черговий по місту перевірив пункт незламності та ремонт укриття в адміністрації Соборного району (пл. Шевченка, 7). Він розрахований на 40-50 людей.

«Є аптечка, зарядки для телефонів та різних ґаджетів, також чайник, запаси води, чай, цукор. На випадок відключення світла є генератор та маленька станція для зарядки одночасно 40 телефонів. Також є вайфай та безперебійний інтернет. Торік під час відключень світла люди часто приходили в адміністрацію у пункт незламності. Бувало й таке, що він був цілком заповнений дніпрянами. Тут кожен міг зарядити свій телефон, аби залишатися на зв’язку з рідними», – розповідає начальник господарського відділу адміністрації Соборного району ДМР Олександр Юдич.

За словами Артема Нідєлька, нині у кожній районній адміністрації міста відкриті пункти незламності, які одночасно можуть прийняти понад 300 відвідувачів.

«Цей пункт незламності забезпечений всім необхідним. А ще у будівлі адміністрації ремонтують найпростіше укриття. Тому сюди можна буде прийти не лише у разі тривалого відключення електроенергії, аби підзарядити гаджети та зігрітися, а й перечекати повітряну тривогу», – сказав черговий по місту, директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Артем Нідєлько.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті