Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі продовжують ремонтувати аварійні під`їзди у будинках комунальної власності

У Дніпрі продовжують ремонтувати аварійні під`їзди у будинках комунальної власності

У Дніпрі тривають оновлення аварійних підї’їздів багатоквартирних будинків комунальної власності. Перед холодами вже виконали більше 70% заявок, які надходили від мешканців.

Наприклад, триває ремонт під’їздів девʼятиповерхівки по вул. Немировича-Данченка, 48. «Ми зараз оновлюємо стіни. Очищали їх, проводили спеціальну обробку й зараз на фінішній прямій у декількох підʼїздах. В декількох підʼїздах встановлені додаткові металопластикові двері», - зазначив представник департаменту житлового господарства ДМР Єгор Худяков.

Радіє оновленням пані Наталя: «Раніше було аварійне все. Написали колективне звернення й до нас швидко прийшли вже ремонтувати стіни та встановлювати вікна. Дуже добре стало, тепліше та чистіше. Вдячні!»

«З початку 2023 року комунальники виконали ремонт під’їздів із заміною вікон на нові енергозберігаючі, поставили також додаткові металопластикові двері при вході до під’їзду у 89 багатоквартирних будинках. Нові металопластикові вікна мають ефект енергозбереження, що дозволить зменшити втрати тепла будинка в цілому», - підсумував Єгор Худяков.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (27.10.23 10:18): Молодцы, казино на главной рекламируете, когда наркоту толкать начнете? Вон, говорят, ближайшее окружение Зеленского крышует наркокартель. А вы почему отстаете? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті