Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

СК «Дніпро-1» втратив ще одного легіонера та зіграв під зливою

СК «Дніпро-1» втратив ще одного легіонера та зіграв під зливою

Розташування дніпровського клубу залишив 28-річний бразильський півзахисник Феліпе Пірес.

Як повідомляє fcdnipro.com причина від'їзду бразильця – війна та пов'язані з нею переживання (повітряні тривоги тощо).

Нагадаємо, що історія взаємовідносин СК «Дніпро-1» та Піреса схожа на детектив. Він перейшов у дніпровський клуб у лютому 2022 року, перед початком Великої війни. Через неї за СК так і не зіграв у 2022 році жодного матчу. Перейшов в оренду до голландського клубу "АДО Ден Хааг", а потім - до бразильського "Волоса".

У серпні цього року Пірес повернувся до «Дніпра-1». Але, як бачимо, повернення виявилося недовгим.

Не надто сумуючи про цю втрату, спортклуб заповнив паузу (пов'язану з іграми збірних) тренувальним матчем. Як повідомляє офіційний сайт СК scdnipro1.com.ua, його команда провела двома складами та під дощем, гра завершилася бойовою нічиєю:

«Тренувальні будні «Дніпра-1» були розбавлені сьогодні вранці двосторонньою грою. За відсутності декількох збірників обойма команди була доукомплектована гравцями юнацького складу, і спортклубівці провели годинний матч.

Попри погіршення погоди, і «червоним», і «зеленим» вдалося продемонструвати доволі змістовну гру. В дебюті рахунок влучним ударом у кут відкрив Даніель Ківінда, який грав у нападі «червоних», але «зелені» вирівняли становище: Маркос Андре, що діяв на лівому фланзі атаки, промчав з м'ячем метрів 70, обігравшись по дорозі з Венделлом, та використав вихід на голкіпера. Потім Володимир Танчик підхопив м'яч у чужому штрафному після сейва воротаря та, прибравши опонента на паузі, влучно пробив з близької відстані – 2:1 на користь “червоних”. Відновив рівновагу і одночасно встановив остаточний рахунок наприкінці другого тайму Олексій Гуцуляк».

Gorod.dp.ua на Facebook.


111  (17.10.23 09:56): Зачем тогда возвращался в августе? Знал ведь, какие тут условия жизни. Странный какой-то. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті