Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на вул. Робочій добігає кінця ремонт найпростішого укриття на понад 100 людей

|«« «« »» »»|

У Дніпрі працює обласний осередок товариства Червоного Хреста. У разі надзвичайних ситуацій або обстрілів рф вони одними з перших виїжджають на місце події та допомагають постраждалим.

Черговий по місту Олександр Санжара завітав до осередку та упевнився, що організація має все необхідне для функціонування.

«Дніпровська міська рада тісно співпрацює з Червоним Хрестом ще з 2014 року. Впродовж цього часу ми налагодили якісну комунікацію. Сьогодні на зустрічі з керівництвом обговорили спільну роботу, координацію, подальші дії та заходи. Домовилися про поставку генераторів на ті об’єкти, які цього потребують, та реалізацію спільних проєктів», – зазначив секретар міськради Олександр Санжара.

Робота Червоного Хреста насамперед спрямована на допомогу постраждалим від збройної агресії рф, ВПО та малозабезпеченим сім’ям.

«Ми надаємо одяг, ліки, засоби гігієни та продуктові набори тим, хто цього потребує. Взимку після ракетних атак рф ми створювали пункти обігріву та тимчасові прихистки для тих, хто постраждав від обстрілів у Дніпрі. У місті існує 4 пункти видачі гуманітарної допомоги, 2 на лівому березі, 2 на правому. Є адреси та телефон, за якими люди можуть звернутися та отримати допомогу», – зазначила Людмила Лашко, керівниця Товариства Червоного Хреста у Дніпропетровській області.

Звернутись до Червоного Хреста по допомогу або за інформацією можна за телефоном: (099) 237-03-52 або написати на електронну пошту – [email protected].

Під час інспекційного об’їзду черговий побував і на Робочій, 168. Тут завершується ремонт найпростішого укриття, воно розраховане на 103 людини. Приміщення оновлюють коштом програми розвитку ООН. До початку робіт сховище було в критичному стані.

«Відкриття заплановано наступного тижня. До цього часу будуть виконані всі заплановані роботи, а це заміна електромережі, системи опалення, водопровідних та каналізаційних систем. Вже було замінено зовнішню каналізаційну мережу. Також буде встановлено сучасну систему вентиляції та протипожежну сигналізацію. Враховуючи потреби людей з інвалідністю, передбачено встановлення пандуса. Для дітей буде зроблено ігровий куточок. Також будуть нові меблі, місця для сидіння та запаси питної та технічної води», – підсумував Олександр Санжара.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті