Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
15:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі перевіряють стан утримання модульних захисних споруд

|«« «« »» »»|

Під час інспекційного об’їзду черговий по місту перевірив і стан захисного бетонного укриття на вул. Набережна Перемоги, 55-Д.

Модульні захисні споруди розпочали встановлювати торік біля зупинок громадського транспорту та у місцях великого скупчення людей. Минулого року у Дніпрі встановили 36 укриттів різних типів. З початку 2023-го – 22. До кінця року планується додатково встановити ще 33 таких укриття.

«Це укриття розраховане на 40 людей. Тут є лави, урни для сміття, біотуалет поруч. Воно вже вдруге постраждало від вандалізму. У червні комунальники відновили та встановили тут нові світильники, мережі електропостачання, кабелі та автоматику у щитку. Проте випадки розкрадання не припиняються і наразі укриття знову потребує відновлення електротехнічного устаткування. Вкотре закликаємо мешканців дбайливо ставитись до міського майна. Все це робиться для їхньої безпеки й комфорту», – наголосив заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР Олексій Самілик.

Начальниця управління з благоустрою міста департаменту благоустрою та інфраструктури Світлана Літвінова додала:

«У цьому укритті після двох тижнів відновлювальних робіт знову зафіксували розкрадання. Цього разу на відновлення знадобиться близько 13 тис. грн. Нині зафіксовані факти розкрадання у 27 укриттях на загальну суму – 321 тис. грн».

Щоденно кожне укриття прибирають. Через день обслуговують біотуалети. А двічі на тиждень їх миють. Також двічі на тиждень або за необхідності проводять в укриттях дезінфекцію.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ульяна  (26.09.23 23:03): Прохання перевірити укриття на вул.Європейській, на тролейбусній зупинці. Не можливо чекати транспорт, сморід!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті