Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ремонт школи зі збитками в мільйон гривень – у Дніпрі повідомлено про підозру заступниці міського голови та підряднику

Ремонт школи зі збитками в мільйон гривень – у Дніпрі повідомлено про підозру заступниці міського голови та підряднику

Відповідно до укладеного договору проводився капітальний ремонт даху однієї зі шкіл Дніпра.

За даними слідства, між одним з департаментів міської ради та підприємством були укладені договори про проведення будівельних робіт з капітального ремонту даху однієї зі шкіл міста.

З метою заволодіння бюджетними коштами до акту виконаних робіт підрядник вніс до офіційних документів недостовірні відомості щодо вартості будівельних матеріалів, а заступниця міського голови – начальниця департаменту - підписала вказані документи.

Після виконання ремонтних робіт директор підприємства вніс у кошторисну документацію ціни на будматеріали, які вдвічі перевищують ринкові. Попри це заступниця мера підписала вказані акти та скріпила печаткою. Внаслідок таких дій приватне підприємство безпідставно отримали з міського бюджету на свої рахунки майже мільйон гривень.

На підставі зібраних доказів обом фігурантам повідомили підозру. Їм інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 28, ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 (розтрата, привласнення чужого майна, шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах та службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше посадовицю звинуватили у розтраті коштів програми «Нова українська школа». Підозрювані закупили меблі для навчальних закладів зі збитками понад 3 млн грн. Жінку відправили під домашній арешт, але згодом скасували його.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (18.09.23 08:48): А Борюсик, типа не при делах. Відповісти | З цитатою
Риелтор  (17.09.23 20:55): Нет бы "парковщиков" проверить и уложить харей в асфальт... А так для показухи мелкую шушеру прессуют... Ничего нового Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті