Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
13:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі триває перевірка укриттів

|«« «« »» »»|

Черговий по місту перевірив стан захисного бетонного укриття по вул. Донецьке шосе, 2.

«Кожне укриття щоденно прибирають комунальники. Щодо біотуалету, то його комунальники обслуговують через день, а двічі на тиждень миють. Також за потреби всередині приміщення проводять обробку всіх поверхонь для ліквідації неприємного запаху.

Але мешканці не поважають працю комунальників. Ми побачили, що тут (в укритті, – ред.) ногами пройшлись по стіні, викрали всі світильники та зламали щиток. Тож ми вкотре наголошуємо, ставтесь дбайливо до міського майна. Адже про такі укриття мріють і інші мешканці. Нам залишили чимало заявок про те, що просять поставити укриття і в інших районах. Це ж ваша безпека», – додав заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР Олексій Самілик.

У Дніпрі активно продовжують встановлювати бетонні захисні укриття, які допомагають убезпечитися від вибухової хвилі та уламків. Вони бувають декількох різновидів, проте всі безпечні для користування.

Процес встановлення розпочався у 2022 році біля зупинок громадського транспорту та у місцях великого скупчення людей. Торік у Дніпрі встановили 36 укриттів різних типів, з початку 2023-го – 22. До кінця року у планах додатково встановити ще 53 таких укриття.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті