Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 02 мая 2024
19:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Де знайти найсмачнішу домашню випічку та як довше зберігати її свіжою

Де знайти найсмачнішу домашню випічку та як довше зберігати її свіжою

У всіх нас випічка асоціюється з чимось теплим та приємним. З безтурботним дитинством, коли після школи поспішаєш додому, а на тебе вже чекають духмяні булочки від мами. З літом у бабусі, де завжди є домашній хліб і можна ласувати гарячими пиріжками з капустою прямо з духовки… Тож не дивно, що аромати, які ми чуємо, проходячи повз пекарні, викликають ностальгію та нестримне бажання потішити себе смачненьким.

Сучасний ритм життя у наші дні залишає мало часу на кулінарні експерименти та тривалий процес випічки. На щастя, зовсім не обов’язково годинами возитись із тістом, щоб побалувати себе домашнім хлібом або здобною випічкою, адже зараз у супермаркетах біля дома є власні пекарні. 


Свіжа випічка із супермаркетів

Один із найбільш вживаних та популярних продуктів серед українців — це хліб. Ледь не щодня ми купуємо багет для брускет, чіабату для швидкого перекусу та забігаємо за пиріжками на обід. Щоб вдовольнити попит на свіжий та крафтовий хліб, у супермаркетах створюють справжні пекарні повного циклу з сучасним професійним обладнанням та пічками. Процес проходить всі етапи — від розробки рецептури, замісу тіста та власне випікання хлібобулочних виробів.

Наприклад, пекарі мережі супермаркетів VARUS щодня готують десятки різноманітних видів хліба як за традиційними, так і за власними оригінальними рецептами. Зокрема в асортименті пекарні VARUS є житній, пшеничний, змішаний та бездріжджовий хліб, хліб на заквасці та багети. 

Крім того, пекарі мережі випікають здобні булочки з начинками, солодкі та солоні слойки й багато іншого. 

Фахівці мережі постійно слідкують за вподобаннями клієнтів та аналітикою продажів — і регулярно оновлюють асортимент. На основі смакових потреб клієнтів досвідчені технологи розробляють сезонні новинки зі свіжими фруктами, овочами та ягодами”, — розповідає Оксана Назаренко, керівниця відділу власного виробництва мережі VARUS. 


Наприклад, зараз у відділах власної випічки VARUS можна придбати здобну булочку з яблуком та полуницею або з персиком та смородиною, батончик із сиром та зеленню. До речі, на нові позиції часто діють акції, аби ви точно не пропустили можливість оцінити новинку від кулінарних майстрів. Повний перелік асортименту можна переглянути на сайті varus.ua.

Як правильно зберігати хлібобулочні вироби 

Який хліб ми всі полюбляємо їсти? Звісно, найсмачніший хліб — це той, який щойно спекли, ще теплий, м’який, духмяний із хрусткою скоринкою. Проте через кілька днів будь-яка випічка вже стає не такою апетитною, втрачає свою свіжість та привабливість. Що ж робити, аби зберегти якнайдовше м'якість хлібобулочних виробів та насолоджуватись ними не один день? Подовжити свіжість випічки допоможуть прості поради: 

  • Хліб краще зберігати у перфорованому мішечку з натуральної тканини: такий спосіб запобігатиме появі цвілі. Також хліб довше залишатиметься свіжим, якщо тримати його загорнутим у харчовий папір. 
  • Домашній або магазинний хліб можна тримати у холодильнику — особливо у спекотну погоду. Щоб повернути йому м’якість, просто розігрійте його в мікрохвильовці, духовці або потримайте над парою. 
  • Подовжити свіжість хлібобулочних виробів можна, якщо загорнути їх у фольгу, харчову плівку, харчовий папір або покласти в контейнер. Робити це треба щільно, щоб перекрити доступ кисню, також краще загортати кожен виріб окремо. Важливо: упаковувати здобу слід тільки, коли вона повністю охолоджена. 
  • Пиріжки та булочки можна заморожувати — так термін їхньої придатності можна подовжити на декілька місяців. Після розморожування випічку варто поставити в духовку на кілька хвилин. 

Якість хліба та булочок гарантована, адже наші фахівці з якості регулярно проводять ретельні перевірки всієї продукції. Тож впевнені, що наші клієнти отримують тільки найкраще,” — зауважує Оксана Назаренко, керівниця відділу власного виробництва мережі VARUS. 


Якщо вам до душі смакувати свіжим хлібом та пиріжками, які щойно випекли — точно слід завітати до власної пекарні VARUS. Хлібобулочні вироби тут випікають кожного дня, поповнюючи полиці ще теплими виробами. Час реалізації хліба та здоби у VARUS — від 18 до 24 годин. Тож коли б ви не завітали до магазинів мережі, завжди можна купити щойно спечений хліб та ще теплу випічку.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте