Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 16 мая 2024
17:05

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Музей истории Днепра посетил необычный гость

Музей истории Днепра посетил необычный гость

Экспозицию музея осмотрел и очень высоко оценил известнейший французский художник и режиссер анимационных фильмов Серж Элиссальд.

Конечно, французский гость приехал не только с целью посещения музея. Он собирает материал для одного из будущих проектов о том, как живет Украина и Днепр во время Большой войны.

Подробней о почетном и необычном госте в Музее истории Днепра рассказали:

«Ознайомитись із історією міста та його культурним життям у стінах Музею історії Дніпра завітав відомий французький художник та режисер анімаційних фільмів, лауреат премії «Сезар» та багатьох інших високих нагород – Серж Еліссальд.

Художник дуже зацікавився експозицією музею. Утім, найбільше емоційне враження в іноземного гостя викликали експонати, пов’язані із російсько-українською війною.

Не обійшлось і без подарунків – до музею Серж Еллісальд передав дві замальовки, зроблені для анімаційного фільму, присвяченого Самуелю Грановському.

Протягом свого візиту пан Еллісальд спробує зрозуміти як та чим живе наше місто під час війни. Свої спостереження він передасть у серії замальовок для французького видання. У фокусі митця перебуватимуть мешканці міста та їх повсякдення.

Крім того, відомий французький режисер та художник проведе кілька майстер-класів для дніпровських студентів – майбутніх художників анімації, та візьме участь у відкритті арт-таблички, присвяченої художнику, уродженцю нашого міста – Самуелю Грановському».

Фото – Музей истории Днепра.





Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (18.08.23 11:48): я одна не знаю, кто это? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте