Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
15:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Депутати Дніпра закликають уряд погасити 85 млн грн боргу перед містом за різницю у тарифах на теплову енергію

Депутати Дніпра закликають уряд погасити 85 млн грн боргу перед містом за різницю у тарифах на теплову енергію

Мэрия Дніпра дві зими тримала фіксовану ціну на теплоенергію, аби люди не платили більше. Нині ж Кабмін має виконати обіцяне і погасити перед містом борг у понад 85 млн грн.

16 серпня під час 40-ї чергової сесії міськради Дніпра депутати ухвалили звернення до Верховної Ради та Кабінету Міністрів України. У документі закликають уряд виконати своє зобов’язання згідно зі спільним меморандумом з міськими головами, укладеним ще у 2021 році, а також зважаючи на дію в країні воєнного стану. Йдеться про фіксовану ціну на теплову енергію для людей, яка повинна утримуватися завдяки відшкодуванню комунальним теплопостачальникам різниці в тарифах з центрального бюджету. Протягом двох минулих опалювальних сезонів мерія Дніпра робила все необхідне, аби суми у платіжках містян не зростали. Утім, Кабмін зі свого боку не виконав взятих зобов’язань щодо компенсації заборгованості з різниці в тарифах на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії та послуги з централізованого опалення. Як наслідок — заборгованість перед міським «Теплоенерго» за перше півріччя 2023 року становить понад 85 млн грн.

«Відсутність фінансування Комунального підприємства «Теплоенерго» Дніпровської міської ради з погашення заборгованості з різниці в тарифах створює загрозливі умови для зриву підготовки, початку та проходження опалювального сезону 2023–2024 років», — зазначається у депутатському зверненні.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Сергейчик Костя  (18.08.23 10:24): Отсутствие финансирования - так как отсутствовал Клименко Андрей на сессии .-Директор КП Теплоенерго Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті