Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 16 червня 2024
17:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сьогодні у Дніпрі покажуть, що Життя прекрасне!

Сьогодні у Дніпрі покажуть, що Життя прекрасне!

Сьогодні, 10 серпня о 15 годині у Січеславській організації Національної спілки художників України (Січеславська Набережна, 11) відбудеться відкриття персональної виставки картин відомої дніпровської художниці Марини Кондурової «Життя прекрасне».

Назва нової виставки художниці глибоко символічна. Навіть у найстрашніші та найпохмуріші часи Марина Кондурова шукає натхнення у яскравих фарбах природи та намагається донести цю красу до інших.

На виставці буде представлено понад 50 нових робіт Марини Кондурової, дніпровської художниці студії «Арт-Дніпро», улюблені жанри якої – натюрморт та краєвид. І кожна робота дишить таким сонцем і радістю, що заряджає позитивом та гарним настроєм усіх довкола.

Більшість робіт присвячені яскравості фарб весни та літа – на відвідувачів виставки з картин ллється сонячне світло, і життєствердною радістю дихає вся палітра квітучих дерев, кущів, полів, лугів.

Дуже цікаві і виразні також пейзажі Марини Кондурової, на яких відображені різні куточки нашої прекрасної країни.

Марина – родом із міста Синельникове нашої області, вона з дитинства мріяла стати художником. У 2008-14 роках здобула вищу освіту в Харківській академії дизайну та мистецтв (спеціалізація – станковий живопис). Стала не лише талановитим художником, а й чудовим педагогом.

Художниця працює переважно у техніці олійного живопису. У своїх роботах віддає перевагу пленерному живопису. Роботи Кондурової сповнені тонкого ліризму, любові до рідного краю, насичені кольором, фактурою. У побудованих кольором полотнах помітно і аналітичне мислення автора, і тонке відчуття кольорових стосунків.

З 2012 року бере участь у міжнародних та всеукраїнських виставках та пленерах. Член Національної Спілки Художників України. Роботи зберігаються у приватних колекціях України, Росії, Нідерландів та Німеччини.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті