Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліція перевірила понад 400 будівель через повідомлення про замінування

У Дніпрі поліція перевірила понад 400 будівель через повідомлення про замінування

За 5 серпня надійшло 4 повідомлення про замінуванняу Дніпрі.

На електронну пошту Служби безпеки України та поліцію надходили листи про замінування таких об'єктів:

- лікарні, дитячі садочки та будівля редакції «Дніпро оперативний». Співробітниками поліції було проведено зовнішнє обстеження приміщень 38 лікарень, 191 дитячих садочків та 1 будівлю редакції «Дніпро оперативний»;

- будівля адміністрації, торгові центри та аеропорт. Співробітниками поліції було проведено зовнішнє обстеження будівлі адміністрації, приміщення 35 торгових центрів та аеропорту;

- будівля СБУ, школи, військомати, потяги метро. Співробітники поліції перевірили будівлі УСБУ, приміщення 155 закладів освіти, 9 територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки та 6 станцій метро;

- будівлі Індустріального, Самарського, АНД та Чечелівського судів.

Всі повідомлення про замінування виявилися хибними. Жодних вибухових предметів не було знайдено. Інформація про замінування не підтвердилась. Сили ДСНС для обстеження будівель не залучалися.

Gorod.dp.ua на Facebook.


нуину  (05.08.23 13:30): Чё-то как-то многовато, писали бы уже в письме, что вообще всё заминировано с такими масштабами. Хотя не очень понимаю, как так быстро проверяют такое большое количество немаленьких объектов, если реально тщательно всё проверяется? Не хотелось бы думать, что эта самая тщательность напрямую зависит от количества объектов.
И хорошо бы такие заметки сразу сопровождать информацией, что писавший/звонивший установлен и какое наказание его ждёт, чтобы поменьше руки чесались ерундой страдать и лишний раз пугать и напрягать людей.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті