Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 16 июня 2024
12:53

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В арт-пространстве «Флойд» открыли новую выставку картин

|«« «« »» »»|

На выставке Кристины Сулимы «Летай со мной» можно приобрести любую картину художницы.

Работы очень необычные – эмоциональные, яркие. Как считает сама художница, они отражают ее эмоциональное состояние и мечты о полете.

На открытии выставки побывала неутомимая исследовательница культурной жизни Днепра Ирина Семенчук, которая поделилась следующими впечатлениями:

«Христина Суліма - не професійна художниця, але ії талант зафіксувати свій емоційний стан у фарбах викликає справжнє захоплення.

У кав'ярні FLOYD відкрилась виставка - продажа абстрактного мистецтва "Літай зі мною". Як вважає сама пані Христина, ії роботи інтуітивні, вони відображають певний емоційний стан, який вона забажала зафіксувати в кольорі. Це класна ідея! Такі картини чудово зможуть прикрасити будь-яку оселю.

Живопис, як і музика, - це калейдоскоп емоцій. Комусь зрозуміло, комусь - ні. Когось надихає, а когось - ні. Але незалежно від нашого прийняття, і живопис, і музика відображають нескінченний спектр нашіх емоцій.

Картини Христини немов би оповідання ії життєвих миттєвостей. Їх можна читати і міркувати. Вони розширюють наші горизонти і, звісно, збогачують нас на емоції.

Я щиро вдячна, що познайомилась з цією виставкою».

Фото Ирины Семенчук.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте