Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
04:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Суд забрав у криворожанина левицю, яку той тримав удома

Суд забрав у криворожанина левицю, яку той  тримав  удома

В Кривому Розі в місцевого мешканця жила дворічна південноафриканська левиця Еліна. Він придбав її у столичному притулку півтора року тому. Тварину власник утримував у неналежних умовах.

20 липня 2023 року справу розглянув суд. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

На засідання чоловік не прийшов. У письмовому поясненні власник тварини зазначив, що збирався побудувати для левиці більший вольєр з басейном та іншими елементами для її розвитку.

Суд вирішив забрати в нього хижака. Також чоловіка оштрафували на 1700 гривень. Крім цього, з нього стягнули 536 гривень 80 копійок судового збору.

Що відомо про левицю

У лютому 2022 року ЗМІ писали про Еліну. У матеріалі зазначалось, що тварина втрачала зір. Її власник вважав, що причиною цього могли бути генетика і той факт, що левеня годували штучно. Організація “Альянс Захисників Тварин” тоді заявила, що чоловік начебто використовує хижака для заробітку, проводячи з ним платні фотосесії. Господар це заперечував. Ветеринар Іван Васільєв висловив думку, що саме спалахи фотоапарата й могли нашкодити зору левиці. У липні 2022 року тварину прооперували у Дніпрі.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


немного математики  (01.08.23 13:55): если владелец приобрел львицу 1.5 года назад, то это был конец января, начало февраля 2022 года. В вашей же статье внизу есть новости, где уже с февраля этой львицей занимались врачи и владелец бегал с ней, оплачивая обледования и лелечения. Т.е. получается, что проблема возникла до приобретения? Тогда зачем изымать животное? В чем виноват владелец? И кто теперь будет лечить животное? сердобольные зашитники? - очень сомневаюсь Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті