Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 16 червня 2024
16:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпровському Будинку мистецтв відкрили Міжнародну виставку картин

|«« «« »» »»|

На виставку сучасного мистецтва «Практики Contemporary» надійшло 386 робіт від 81 автора з багатьох країн Європи та світу.

Про підготовку цієї виставки Міський сайт уже розповідав.

На неї було подано так багато різних чудових робіт, що серед претендентів навіть довелося влаштовувати конкурс, відбираючи найкращі з найкращих картин. Зали Будинку мистецтв просто фізично не могли б розмістити всі надіслані полотна.

Про відкриття цієї виставки розповіли у Будинку мистецтв:

«Виставку сучасного мистецтва "Практики Contemporary" відкрито у Дніпровському Будинку мистецтв.

Аж 386 робіт з України та Європи від 81 автора надійшло на адресу виставкому упродовж 10 днів! Обрано 58 від 32 авторів з 20 міст.

Велелюдне відкриття ( понад 100 гостей!) , незважаючи на негоду у місті.

Ідея виставки – пошук талановитих та обдарованих, хто пропонує нестандартне втілення сучасного суспільного стану речей через виявлення власних уподобань та творчої самореалізації.

Взяти участь у цій відкритій імпрезі запропонували всім творчим особистостям, які працюють у колі найрізноманітніших виражальних мов сучасного мистецтва. Упродовж усього 10 днів на пошту Будинку мистецтв ми отримали бажання взяти участь від 81 автора, а загальна кількість робіт – 368! Активність несподівано неочікувана! Вражає і географія: Київ, Маріуполь, Запоріжжя, Одеса, Рівне, Львів, Дніпро, Берлін, Варшава, Краків та інші. Всього 26 міст.

Виставком, у складі якого художники, викладачі, мистецтвознавці, відібрав для експонування 58 робіт 32-х авторів із 20 міст України та зарубіжжя. Спектри технік у сучасному спрямуванні діяльності авторів виявили такі напрямки: живопис, колаж, digital-art, кераміка, скульптура, валяння. Оригінальність підходів у створенні робіт вочевидь знайде своїх поціновувачів та однодумців-творців.

Художник та мистецтвознавець Роман Міллер (Мірошниченко), який є одним із кураторів виставки, під час її відкриття проведе арт-оглядини експозиції та розповість про деякі процеси, що нині притаманні сучасному мистецтву.

Виставка триватиме упродовж місяця».

Фото – Будинок мистецтв.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті