Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 16 июня 2024
17:08

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровский Дом искусств дуплетом отметит День Украинской государственности

Днепровский Дом искусств дуплетом отметит День Украинской государственности

Этот государственный праздник Украина отмечает 28 июля.

И в честь Дня государственности в Доме искусств (ул. Философская, 23) проведут сразу два больших мероприятия.

Сегодня, 27 июля, всех приглашают на большой концерт, который начнется в 17 часов.

Об этом сообщает арт-директор Дома искусств Валентина Слобода:

«28 липня - державне свято: День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року. Україна вдруге буде це свято відзначати!

ДУЖЕ ПРОШУ ЗНАЙТИ ЧАС І ЗАВІТАТИ ДО НАШОГО БУДИНКУ МИСТЕЦТВ 27 липня, на 17.00. ПРАЦІВНИКИ КУЛЬТУРИ із міста ВУГЛЕДАРА підготували з нагоди свята концертну програму. НЕ зважаючи на те, що вони вимушені були покинути своє рідне місто, свій рідний Будинок культури, свої рідні вулиці, ВОНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ПРАЦЮВАТИ! БУДЬ ЛАСКА, ПІДТРИМАЙМО ВИМУШЕНИХ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ, ПОДЯКУЄМО ЇМ ЗА ВІДДАНІСТЬ СВОЇЙ СПРАВІ, ПОМИЛУЄМОСЬ ЇХНІМИ ЩИРИМИ ВИСТУПАМИ!

ТРИМАЙМО КУЛЬТУРНИЙ ФРОНТ!».

А завтра, 28 июля, в Доме искусств откроют масштабную выставку, о которой рассказывают:

«Запрошуємо 28 липня о 17.00 до Будинку мистецтв на відкриття міжнародної виставки сучасного мистецтва «Практики CONTEMPORARY».

Ідея виставки – пошук талановитих та обдарованих, хто пропонує нестандартне втілення сучасного суспільного стану речей через виявлення власних уподобань та творчої самореалізації.

Взяти участь у цій відкритій імпрезі запропонували всім творчим особистостям, які працюють у колі найрізноманітніших виражальних мов сучасного мистецтва. Упродовж усього 10 днів на пошту Будинку мистецтв ми отримали бажання взяти участь від 81 автора, а загальна кількість робіт – 368! Активність несподівано неочікувана! Вражає і географія: Київ, Маріуполь, Запоріжжя, Одеса, Рівне, Львів, Дніпро, Берлін, Варшава, Краків та інші. Всього 26 міст.

Виставком, у складі якого художники, викладачі, мистецтвознавці, відібрав для експонування 58 робіт 32-х авторів із 20 міст України та зарубіжжя. Спектри технік у сучасному спрямуванні діяльності авторів виявили такі напрямки: живопис, колаж, digital-art, кераміка, скульптура, валяння. Оригінальність підходів у створенні робіт вочевидь знайде своїх поціновувачів та однодумців-творців.

Художник та мистецтвознавець Роман Міллер (Мірошниченко), який є одним із кураторів виставки, під час її відкриття проведе арт-оглядини експозиції та розповість про деякі процеси, що нині притаманні сучасному мистецтву.

Виставка триватиме упродовж місяця».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте