Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 02 мая 2024
02:43

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Верховна Рада може заборонити роботу евакуаторів

Верховна Рада може заборонити роботу евакуаторів

Верховна Рада планує розглянути в першому читанні законопроєкт про заборону муніципальним інспекторам з паркування евакуювати авто за суттєві порушення правил паркування на час воєнного стану.

Це випливає з порядку денного роботи ВРУ цього сесійного тижня.

Нагадаємо, проєкт закону №9092-3 ще в березні цього року в парламент внесла група авторів на чолі зі "слугою народу" Володимиром Крейденком.

У пояснювальній записці до законопроєкту аргументується необхідність його прийняття наслідками війни: "Щоб зберегти власні життя та здоров’я під час повітряної тривоги, водії змушені швидко залишати транспорт для пошуку укриття, часто порушуючи правила зупинки чи стоянки в межах населеного пункту, що є підставою для застосування тимчасового затримання транспорту".

Також парламентарі пропонують, щоб після ухвалення законопроєкту повноваження евакуйовувати машини водіїв-порушників перейшли тільки Національній поліції. Для цього пропонуються зміни в Кодекс про адміністративні правопорушення.

В проєкті рішення також зазначається, що у разі прийняття документу, цей закон набиратиме чинність з дня, наступного за днем його опублікування. При цьому парламентарі хочуть дати Кабміну три місяці після дня опублікування закону, щоб "забезпечити прийняття та приведення своїх нормативно-правових актів у відповідність із цим ЗУ".

Gorod.dp.ua на Facebook.


727  (26.07.23 14:26): Шо,серьёзно???)это просто праздник какой то-(карабас))) Ответить | С цитатой
гость  (25.07.23 13:53): То есть какой-то урод тупо бросает своё корыто, например, поперёк моста, блокирует движение для половины города, а его не могут эвакуировать до завершения военного положения? Это как доого? Год? Два? А ведь именно о полном отказе от эвакуации и речь, поскольку в полиции нет ни парка эвакуаторов, ни персонала. Если только... если только кто-то таким образом не пытается распилить бюджет как раз и продав полиции эвакуаторы, которых по стране нужно десятки тысяч.
Вот и думайте сами что это: попытка залёных уродов массово нарушить движение в городах (причем не только для гражданских, но и для военных) или попытка в очередной раз разворовать во время войны несколько миллиардов.
Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
Вася  (25.07.23 12:33): И правильно. Всем все можно! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте