Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Черговий по місту перевірив стан укриття в НВК № 71

Черговий по місту перевірив  стан укриття в НВК № 71

Черговий по місту перевірив укриття у КЗО «Навчально-виховний комплекс № 71 «спеціалізована школа художньо-архітектурного напряму – дошкільний навчальний заклад (дитячий садок)», що на вул. Левка Лук’яненка, 10.

«Школа ще старого проєкту, вона використовувалась під час Другої світової як шпиталь спочатку радянськими військами, потім німецькими. Тобто військові сприймали цей обʼєкт як безпечний. І на сьогодні тут також безпечно. Раніше укриття використовували більше як складське, але з початку повномасштбного вторгнення провели ремонт, і ми бачимо, що тут є все необхідне: це і запаси питної води, місця для сидіння, аптечка, вогнегасники.

Приміщення облаштоване Wi-fi, що дозволяє відвідувачам мати постійний доступ до мережі Інтернет. Також воно має цілодобовий доступ, що є одним із важливих доручень міського голови Дніпра Бориса Філатова. Розраховане воно на 140 осіб», - підсумував секретар міської ради Олександр Санжара.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті