Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Безкоштовно для всіх: в одному із парків Дніпра організували фітнес-тренування

Безкоштовно для всіх: в одному із парків Дніпра організували фітнес-тренування

Також черговий по місту завітав на відкрите безкоштовне фітнес-тренування просто неба у Новокодацькому парку. Таке спортивне дозвілля організували за дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова, аби популяризувати здоровий спосіб життя серед дніпрян.

Сьогодні для дніпрян організували інтенсивне тренування без додаткового обладнання, яке спрямоване на тренування всіх груп мʼязів. Тут поєднанні елементи гімнастики, аеробіки та силових вправ.

«Такі тренування на свіжому повітрі підвищують рівень кисню в крові, позитивно впливають на психо-емоційний стан та здоровʼя людини», - каже фітнес-тренерка Олександра Гура.

Зі свого боку, департамент має намір продовжувати такі спортивні заходи у всіх парках міста.

«Це перше таке тренування з початку повномасштабного вторгнення рф до України. І ми дуже раді, що сьогодні на тренування завітало стільки людей, бо підтримка здорового способу життя дуже важлива. Ми ж, зі свого боку, плануємо найближчим часом організувати ще й тренування з йоги та пілатесу на інших локаціях. Тож про анонси цих заходів можете дізнатись на сторінці департаменту», - підсумував в.о. директора департаменту парків та рекреації ДМР Володимир Чорний.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Не "патриот" - не идиот  (17.07.23 12:26): Меньше 10 человек (включая, тренера) - "сильное" мероприятие городского масштаба! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті