Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі черговий по місту перевірив укриття у НВК «Планета щастя»

|«« «« »» »»|

Черговий по місту перевірив, як облаштовано укриття у КЗО «Навчально-виховний комплекс №148 «Спеціалізована школа-дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) «Планета щастя» ДМР, що за адресою просп. Олександра Поля, 42.

Цілодобова доступність та повне устаткування — це головні критерії, які за завданням мера Бориса Філатова мають бути в усіх комунальних укриттях.

«Це укриття розраховано на 600 осіб. Воно відкрите цілодобово, на місці завжди є черговий. Крім цього, тут є засоби пожежогасіння, медична аптечка з набором базових ліків, спальні місця, зони для активного відпочинку та дозвілля дітей, де є різноманітні іграшки, а також облаштовані місця для навчання. В цілому тут дуже цікавий підхід до облаштування цього укриття, дуже гарно воно зроблене, цікавий кольоровий ремонт, аби дітям було комфортно тут перебувати під час повітряної тривоги. Також укриття має кілька телевізорів. Ним також постійно користуються місцеві мешканці», - підкреслив в.о. директора департаменту парків та рекреації ДМР Володимир Чорний.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Не "патриот" - не идиот  (17.07.23 14:34): Судя по первому фото, чтобы попасть в убежище с круглосуточным доступом, нужно либо с шестом преодолеть забор, либо просочиться сквозь решётку ворот, либо дождаться (если дождаться), когда выйдет этот дедушка и откроет. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті