Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
12:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Надзвичайники продовжують боротьбу з вогнем, що нищить екосистеми Дніпропетровщини

Надзвичайники продовжують боротьбу з вогнем, що нищить екосистеми Дніпропетровщини

Здавалося б, всім відомо, що пожежі в екосистемах негативно впливають на довкілля, а їдкий дим від спалювання трави й сміття шкідливий для здоров’я людей.

Прикро, та завжди є ті громадяни, котрі не усвідомлюють негативних наслідків та свідомо, ігноруючи слова рятувальників, або ж ненавмисно, не дотримуючись належних правил пожежної безпеки, спричиняють займання на відкритих територіях, завдаючи своїми діями непоправної шкоди природі.

15-го липня, за межами села Водяне Гречаноподівської сільської територіальної громади Криворізького району вогнеборці місцевої пожежної команди ліквідували займання сухої трави на площі 0,5 га.

У селі Веселий Став Карпівської сільської територіальної громади Криворізького району, де вогонь встиг знищити 2,5 га рослинності, надзвичайники врятували від займання сінник.

У селі Кодак Софіївської селищної територіальної громади Криворізького району вогнеборці врятували від вогню поле та ліквідували пожежу на відкритій території на площі 1,5 га.

У селищі Томаківка Нікопольського району рятувальники ліквідували займання сухої рослинності на площі 1 га.

За межами села Орлівщина Піщанської сільської територіальної громади Новомосковського району вогнеборці місцевої пожежної команди ліквідували масштабне займання в екосистемі, площа якого склала 2,5 га.

У місті Нікополь надзвичайники загасили пожежу на відкритій території на площі 1 га.

Й зараз рятувальники Дніпропетровщини продовжують невпинну боротьбу з вогнем, що нищить все живе.

Шановні громадяни! Будьте вкрай обережні у поводженні із відкритим вогнем, не залишайте без нагляду розведене багаття, а також у жодному разі не спалюйте скошену траву, чагарники чи сміття.
Виконання цих простих правил дозволить уникнути наслідків руйнівних пожеж.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті