Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 16 июня 2024
14:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепровском художественном музее открыли яркую выставку

|«« «« »» »»|

На выставке «Липневий мед» в музее (ул. Шевченко, 21) представлены более 150 картин 55-ти художников из разных городов Украины.

Выставка носит благотворительный характер. Любую из картин каждый желающий посетитель может купить, а средства будут направлены на поддержку ВСУ.

Об этом рассказали в Днепровском художественном музее:

«В усі часи мистці вкрай гостро відчували виклики буття та розумілися на людській природі.

Мистецтво – потужний інструмент для художників та глядачів чинити спротив війні та насиллю. Магістральна ідея виставки – підтримка.

Підтримка воїнів ЗСУ, котрі виборюють українські землі і стоять на сторожі національної історії та культури, а також художників, творча активність яких продовжує формувати обличчя новітнього мистецтва України.

До участі у виставці приймалися як твори професійних мистців – членів Національної спілки художників України, так і студентів фахових мистецьких закладів освіти, викладачів художніх шкіл міста, а також аматорів з сильним творчим потенціалом.

Експозиція виставки презентує 150 творів 55-ох учасників, демонструючи різні види мистецтва, широту жанрових і тематичних векторів та творчих технік. Окремий розділ виставки представлений творами класиків дніпровського мистецького процесу із збірок колекціонерів.

Окремий розділ виставки представлений творами класиків дніпровського мистецького процесу із збірок колекціонерів».

На открытии выставки побывал известный днепровский художник Сергей Бурбело, который поделился прекрасными фотографиями и не менее радостной новостью: уже в день открытия было приобретено немало картин!

Так что, если вы желаете полюбоваться на эту экспозицию, стоит поторопиться! Художественный музей работает со среды по воскресенье включительно с 10 до 17.30.

Фото Сергея Бурбело.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте