Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліцейські затримали учасників ОЗГ, які створили мережу фейкових магазинів з продажу тютюнових виробів

На Дніпропетровщині поліцейські затримали учасників ОЗГ, які створили мережу фейкових магазинів з продажу тютюнових виробів

На рахунку шахраїв - понад 23-х доведених епізодів злочинної діяльності, вчинених з початку 2022 року. Їх жертвами ставали люди з різних областей України.

Злочинне угруповання складалося з трьох чоловіків віком від 29 до 32-років, мешканців міста Дніпра та Першотравенська. Вони створили мережу шахрайських сайтів, акаунтів у соцмережах, оголошень на різноманітних платформах, де пропонували придбати тютюнову продукцію та курильні прилади.

Для конспірації шахраї використовували банківські картки та рахунки, зареєстровані на інших осіб.

Підозрювані вели активне листування з потенційними покупцями, однак одразу після отримання коштів, товар не надсилали та блокували акаунти потерпілих.

Всіх трьох учасників групи заарештовано, їм вручені повідомлення про підозру за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство у складі організованої групи, скоєне з використанням електронно-обчислювальної техніки). Кримінальне провадження направлено до суду.

Злочинну групу викрили поліцейські управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області, управління кримінального аналізу та відділення поліції № 3 Синельниківського РУП. Процесуальне керівництво здійснювала Першотравенська окружна прокуратура Дніпропетровської області.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті