Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 16 июня 2024
13:10

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Телетеатре Днепра проходит необычная фотовыставка

В Телетеатре Днепра проходит необычная фотовыставка

В Днепровском городском телевизионном театре (ул. Крутогорный спуск, 9) экспонируется фотовыставка Макса Данилевского «Природа Візьме Своє».

Не первый день Украина и Днепр обсуждают возможные последствия аварии, которую могут устроить враги на Запорожской АЭС.

Выставка известного фотографа, актера, видеографа Макса Данилевского показывает, какие последствия имела авария, произошедшая 37 лет назад на Чернобыльской АЭС.

До нашего города эта выставка экспонировалась в польском городе Краков.

Об этой экспозиции Макс Данилевский рассказал:

«Цикл фотографій, представляючих відоме цілому світу місце, про яке всі чули, але не всі бачили власними очима. Те, що там відбулося, залишило непоправний слід та мало величезний вплив на мільйони людей. У своїй роботі я хочу показати місце, колись наповнене життям, яке кипіло, било ключем, а всі вулиці були залиті дитячим сміхом, будувалися плани на майбутнє, але однієї ночі зупинилося... Людина зробила помилку, природа взяла своє.

Вистава “Природа Візьме Своє” якийсь час тому приїхала з однієї з центральних галерей Кракова. Одне з головних гасел, яким я її відкривав був вираз, який в наші часи розуміється як ніколи гостро: “Той, хто не знає своєї історії — приречений на її повторення” — Джордж Сантаяна

Трагедія у Чорнобилі трапилася 37 років тому, 26 квітня 1986 року, про це нам з дитинства розповідають батьки, щоб ми знали і пам’ятали. Про це пам’ятає весь світ. Ми маємо розуміти до чого призводить людська безалаберність, що жага до влади і безбашенність не зупиняється ні перед чим.

Наші батьки та старші люди пам’ятають момент, коли дізналися про катастрофу, пам’ятають що робили, де були. Якщо казати про мою родину, у день вибуху бабуся разом з моєю мамою (10 років) та її двоюрідною сестрою (моєю тьотьою) їхали у Білорусь потягом через Чорнобиль, дослівно кілька годин після аварії… Ніколи не знаєш, де опинишся в той чи інший момент, а життя — це низка непередбачуваних подій, тому потрібно цінувати кожен день і просто жити. Ми бачили і пережили вже дуже багато. І зараз, маючи так різноманітний досвід, ми маємо особливо берегти себе та своїх близьких.

Автор вистави — Макс Данилевський — фотограф, відеограф, графічний дизайнер з Дніпра, Україна, де зараз живу і працюю. Довгий час я жив закордоном, знімаю з дитинства, а після здобування освіти вирішив професійно розвиватись далі у фотографії та візуальному мистецтві і перетворити своє захоплення у стиль життя».

Видео с выставки можно посмотреть здесь.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте