Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 16 июня 2024
14:02

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Сегодня в Днепровском Доме искусств откроют пронзительную выставку

Сегодня в Днепровском Доме искусств откроют пронзительную выставку

Сегодня, 28 июня, Доме искусств (ул. Философская, 23) в 15.30 состоится открытие фотовыставки «Стежкою до миру - дорогами війни».

Выставка посвящается как сегодняшнему празднику Дня Конституции, так и Большой войне

Автор работ – известный жителям Днепра артист, певец, а сейчас подполковник Национальной гвардии Украины Андрей Карпенко, который прекрасно знает будни войны

Подробней о выставке и ее авторе рассказала арт-директор Дома искусств Валентина Слобода:

«28 червня, у День Конституції України, о 15.30 ЗАПРОШУЄМО до нашого Будинку мистецтв, де відбудеться відкриття фотовиставки "Стежкою до миру - дорогами війни."

Автор виставки відомий мешканцям нашого міста актор, співак, артист-читець, а нині підполковник Національної гвардії України АНДРІЙ КАРПЕНКО. Численні концерти, творчі зустрічі і конкурси для Андрія залишились у мирному житті, а зараз він боронить рідну землю від навали загарбників сусідньої держави. Представлені фотосвітлини зроблені на фотокамеру телефону

Оборонні споруди, військова техніка, руки українських воїнів, що міцно тримають зброю і готові йти у бій зафіксовані Андрієм Карпенком на фото під час виконання ним службово-бойових завдань в ООС 2021 року та вже в період повномасштабного вторгнення росії в 2022-2023роках. 

А лейтмотивом фотовиставки є дороги, що сфотографовані автором у різні пори роки, у різних місцевостях на Донеччині, Придніпров»ї, Запорізькій та Херсонській області. Ці дороги пролягають через кинуті окопи, де попри все природа дарує квіти, морське побереження, лісові узбіччя, поля, де дозріває хліб. І скрізь – наслідки цієї жахливої війни. Але ці шляхи, побачені очима воїна передали світ, в якому доводиться рухатись нашим захисникам «на нулі» дорогами війни з мрією і впевненістю до перемоги, «стежкою до миру». 

Зараз Андрій Карпенко є начальником служби Військового капеланства Центрального територіального управління Національної гвардії України і робить все, щоб укріплювати дух наших захисників. Виставка уже була презентована у березні цього року у м. Торонто (Канада) та Лос Анжелесі (США)

Автор фотовиставки зазначив, що представлені фотосвітлини «це частка душі і погляд військовослужбовців на те, що поруч, те що болить, чим живеш і що борониш... надзвичайну і незламну рідну землю, Україну!»

Фото – Дом искусств. 




Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте