Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
23:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські Дніпра затримали двох чоловіків, які кинули в офіс «коктейль Молотова»

Поліцейські Дніпра затримали двох чоловіків, які кинули в офіс «коктейль Молотова»

У березні двоє чоловіків кинули у приміщення у Соборному районі міста «коктейль Молотова».

Працівники кримінальної поліції Дніпровського районного управління поліції спільно зі слідчими відділення поліції № 5 міста Дніпра та управління кримінального аналізу встановили, що до злочину причетні двоє жителів Павлограда 37 та 46 років.

Вони приїхали на автівці та впевнившись, що залишаються непоміченими, кинули у приміщення ємкість із легкозаймистою речовиною.

Під час обшуків за місцем мешкання зловмисників правоохоронці вилучили чорнові записи - фото місця злочину, схему підʼїзду до «обʼєкту» та інші речові докази.

Окрім цього, поліцейські вилучили 16 сліп-пакетів з порошкоподібною речовиною, майже 30 сліп-пакетів з речовиною рослинного походження, електронні ваги, пістолет з набоями, мисливську рушницю.

Все вилучене направили на експертне дослідження.

14 червня слідчі відділення поліції повідомили двом чоловікам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Интересно  (15.06.23 20:35): а это обязательно вспоминать, что бутылку с зажигательной смесью называют именем "молотова" ?
... вспомните еще сталина, свердлова, ленина, бухарина, дзержинского...
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Гость  (15.06.23 19:13): Револьвер под патрон флобера ?! Тогда почему нет фото рогаток и перочинного ножика ? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті