Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
01:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ДНУ сталась аварія на мережі водопостачання

У ДНУ сталась аварія на мережі водопостачання

У Дніпрі на території парку ДНУ сталась аварія на мережі водопостачання. Отримавши заявку через контакт-центр, працівники КП “Дніпроводоканал” оперативно прибули на місце аварії та почали ремонтні роботи.

"Знаходимось у парку національного університету ДНУ, проводимо розкопувальні роботи на водогоні діаметром 500 мм, добралися до пошкодження. Зараз його вже почали усувати, будемо закопувати назад наш католован та наводимо благоустрій після того як ми завершимо наші роботи. Зараз тут працює 2 одиниці спец. техніки та одна аварійна бригада Соборного району", - розповів представник КП «Дніпроводоканал» Ян Майдан.

Ніяких незручностей із водопостачанням мешканці прилеглої території не відчули, бо відновлювальні роботи проводились без відключення абонентів від води.

КП «Дніпроводоканал» нагадує: у разі виявлення аварійних ситуацій на водогонах чи каналізації, заради оперативного усунення негативних наслідків, звертайтеся до аварійно-диспетчерської служби. Це може запобігти негативним наслідкам аварій.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті