Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
20:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Украине выпустили новую серию марок

|«« «« »» »»|

В Международный день защиты детей в Киеве и во всех областных центрах страны была представлена новая серия марок «Дети Победы».

Для нашей страны, в которой от рук оккупантов погибли сотни детей, этот день имел особую окраску. Поэтому презентация новой серии марок прошла без привычного размаха и празднований.

Подробней об этом рассказал генеральный директор «Укрпочты» Игорь Смилянский:

«Спочатку була «Мрія». Мрія про те, що буде, коли Україна переможе. Потім – була новорічна марка, де була мрія, щоб родини були разом в новому році. І тепер третя марка, яка створена дітьми – як вони бачать Україну майбутнього. І як Ви бачите – там є мотиви і першої марки, і другої, де все важке залишається в минулому, а родини зустрічають своїх героїв в нашій крутій країні.

В нас найкращі, мужні та креативні діти, які, на хвилиночку, зробили все максимально по-дорослому:

Отримали технічне завдання на унікальний дизайн марки і, можна сказати, взяли участь у тендері.

“Всеукраїнська Рада” обрала абсолютних переможців (аукціоном вважатимемо Дію).

Переможці перевиконали план, тому взяли усіх.

Ну, а тепер Україна майбутнього очима дітей красується на поштовому блоці, який відсьогодні можна придбати у відділеннях та нашому Поштовому маркеті (https://postmark.ukrposhta.ua/), маркетплейсах eBay та Amazon.

А 40 гривень з кожного маркового аркуша підуть на благодійність, а саме на допомогу тим, кому найважче – дитячим будинкам та дітям, які втратили батьків. Тож тут діти допомагають дітям.

Крім того, якщо у вас уже не вистачає альбомів для наших листівок, їх можна прикріпити на холодильник тематичним благодійним магнітом «Діти Перемоги». А взагалі, разом з листівкою, він обов'язково послугує гарним подарунком для друзів із закордону.

Сподіваюсь, ці малюнки принесуть вам стільки ж радості та натхнення, скільки принесли нашій команді під час роботи над цим проєктом.

А також сподіваюсь, що ці марки-малюнки трохи відволічуть увагу дітей від нічних обстрілів. Світла памʼять тим діткам, які сьогодні, в день захисту дітей, загинули в Києві.

В нас було заплановане урочисте погашення з дітьми-художниками у столиці. Але ми вирішили залишити сцену порожньою, в памʼять про дітей, які загинули сьогодні у Києві.

Проте не скасовували свята для дітей, особливо дітей-сиріт в інших регіонах, бо для них кожен радісний момент — надзвичайно цінний: Донецька область, Херсон, Закарпаття, Запоріжжя, Чернігів, Миколаїв, Харків, Суми, Полтава, Волинь, Хмельницький, Чернівці та багато інших. Дивлячись на їх посмішки, вважаю, зробили вірно. Дякую всім, хто був сьогодні з нами по всій Україні.

А дівчинку-переможця та, за сумісництвом, автора марки ми завтра в Києві обов’язково привітаємо!».

Фото со страницы Игоря Смилянского.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте