Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
12:45

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В честь воинов-«холодноярцев» открыли новую фотовыставку

|«« «« »» »»|

Выставка посвящена героической обороне Соледара 93-й Днепровской Отдельной механизированной бригадой «Холодный Яр».

Второй год наши земляки-«холодноярцы» героически сражаются с рашистами. Летом прошлого года они вместе с другими подразделениями ВСУ героически обороняли Соледар. Фотографии этих сражений стали основой новой фотовыставки, о которой в 93-й бригаде рассказали:

«Світлини холодноярців, які обороняли Соледар, тепер мандрують світом. Вони залишають у пам’яті спогади про таку важку війну за незалежність.

З серпня по грудень 2022 року 93-я окрема механізована бригада Холодний Яр обороняла міста Соледар та Бахмут. У Покровську відкрили спільну фотовиставку Olexander Parkhomenko і нашої пресофіцерки Ірини Рибакової.

Її присвятили населеному пункту Соледар: Олександр зняв, як місто виглядало до війни, а Ірина – під час бойових дій. Розбиті та знищені ворогом домівки нагадують, як було страшно і гірко містянам покидати свою оселю.

У відкритті виставки взяв участь Голова Донецької обласної адміністрації Павло Кириленко. У своїй промові він заявив, що неодмінно ще буде й третя частина виставки: як відновлюється місто після війни.

Так, фото про події, які вже минули, але залишилися з нами на все життя, закарбують в історію моменти важких боїв за рідну землю, за Україну».

Фото со страницы 93 бригады.

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте