Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровський ливарно-механічний завод пішов з молотка за 10,7 мільйона гривень

Дніпровський ливарно-механічний завод пішов з молотка за 10,7 мільйона гривень

У Дніпрі продали ливарно-механічний завод, який розташований в Новокодацькому районі.

Підприємство з 2019 року не працює і є банкрутом. На початку лютого завод намагалися продати за 25 мільйонів гривень, однак покупця на таку суму не могли знайти.

І все ж бажаючий придбати завод з'явився. Ним стала логістична компанія з Харкова. Торги відбулися за “голландською моделлю”. Тобто ціна під час торгів навпаки зменшується від початкової. Таким чином завод придбали за 10 млн 650 тис гривень.

Новий власний отримає будівлі площею 9,6 тисяч квадратних метрів, 4-поверхову споруду з надбудовою, гараж і склад. Також на території заводу залишилося старе майно — 5 вантажних автомобілів радянського виробництва, легковий автомобіль та причіп. Окрім того, на дільниці залишилося старе непрацююче обладнання — станки, трансформатори, крани, механізм для преса тощо.

Завод створили у 1956 році для забезпечення закладів України навчальним обладнанням. З 1991 року завод передали у підпорядкування Міністерства освіти України, де він перебуває й нині. З 2019 року підприємство оголосило про банкрутство. Завод випускав обладнання для виробництва пінобетону, конвеєри, комп’ютерні столи, стільці, аудиторні лавки, парти, книжкові полиці.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Евгений  (14.04.23 20:38): Словно скриншоты из Сталкера... Відповісти | З цитатою
Старожил  (14.04.23 14:13): Странное название имел этот завод, исходя из номенклатуры его продукции. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті