Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
03:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Черговий по місту перевірив виконання доручення мера щодо впровадження цифрових технологій у міських сервісах

|«« «« »» »»|

Упроваджувати сучасні цифрові технології у міські сервіси. Таке доручення перед профільними департаментами мерії поставив міський голова Борис Філатов.

Шостого квітня його заступник з цифрової трансформації Костянтин Цепенніков, який цього дня є черговим по місту, перевірив виконання доручення очільника Дніпра, відвідавши Лівобережне управління соціального захисту населення міськради. Тут працює цифрова система єдиного міського реєстру, яку розробив департамент інформаційних технологій.

«Цифрова система допомагає працівникам управління соціального захисту оперативно обробляти необхідну інформацію і вносити її до єдиного міського реєстру. А відтак – містяни отримують різні послуги якісно й швидко. Також для відвідувачів зручно, що є електронна черга — мешканці звертаються до відповідного оператора, який вказаний на цифровому табло. Переконався, що система працює. Робочий процес проходить у штатному режимі», — підкреслив Костянтин Цепенніков.

Також під час інспекційного об’їзду черговий по місту відвідав одну з амбулаторій, аби перевірити, як працює медична інформаційна система.

«Поспілкувавшись з керівництвом медичного закладу, переконався у стабільній роботі електронної системи. Співробітники амбулаторії успішно працюють у програмі. Кожен лікар має особистий кабінет. Усі процеси відбуваються швидко. Система значно полегшує роботу при прийомі пацієнтів — лікар швидко виписує електронний рецепт, лікарняний, направлення тощо. Це зручно для всіх. Та й загалом цифрові системи у міських службах значно пришвидшують робочий процес», — додав Костянтин Цепенніков.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті