Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
09:40

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Путешественника Сергея Гордиенко необычно встретили в Пятихатках

Путешественника Сергея Гордиенко необычно встретили в Пятихатках

Наш земляк продолжает всеукраинскую экспедицию «Україна – фортеця європейської свободи», и на этом пути его очередной остановкой стали Пятихатки.

Городской сайт уже сообщал о подготовке и старте этой экспедиции, которая пройдет от Днепра до Говерлы и обратно.

На маршруте уже пройдено больше 120 километров. Первую большую остановку Гордиенко сделал в Пятихатках, о чем в группе «Видатний український мандрівник Сергій Гордієнко» рассказали:

«П’ЯТИХАТКИ ЗУСТРІЛИ СЕРГІЯ ГОРДІЄНКА ЯК РІДНОГО

Позавчора пополудні видатний український мандрівник Сергій Іванович ГОРДІЄНКО увійшов до славного містечка П’ятихатки, що на Січеславщині.

Тобто, від початку експедиції ним вже пройдено 120 кілометрів.

– В мене просто сльози наверталися від зворушення, як я побачив, який душевний і теплий – справжній український! – прийом влаштували мені тутешні люди! – розповідає по телефону Сергій Іванович. – І влада, і «звичайні» мешканці міста – всі намагалися мені якомога краще допомогти. І влаштували на ніч в головному місцевому Пункті незламності (а їх тут кілька), і нагодували, і гостинців різних намагалися надарувати (ледве вдавалося відмовитися – я ж усі ці дари щирих людей просто не дотягну до Говерли).

До речі, всі ці вищезгадані пункти – створені зовсім не «для галочки», вони працюють на повну потужність. Там радо приймають не лише подорожніх мандрівників, там знайшли гостинний притулок кілька сотень українців-біженців з Донбасу.

А вчора і сьогодні Сергій Іванович ГОРДІЄНКО доволі плідно попрацював у райнному центрі П'ятихатки. В неділю він прочитав для біженців з Донбасу лекцію з психології і практики виживання в екстремальних умовах, а в понеділок, 3 квітня 2023 року, записав інтерв'ю для телекомпанії' «Досвітні вогні» П' ятихатської міської ради. Відома місцева тележурналістка Олена Чернявська розпитала нашого видатного земляка не лише про його професійну діяльність, але й про особисте життя».

Фото со страницы группы «Видатний український мандрівник Сергій Гордієнко».





Gorod.dp.ua на Facebook.


???  (04.04.23 13:21): Кто спонсирует эту особу, развлекающегося за чужой счет: гостиница-питание-одежда- и просто суточные ??? Если скучно. пусть помогает экологам. Помогает убирать мусор-хлам на полях-лесопосадках-парках-... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте