Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 02 мая 2024
18:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Новые технологии отоларингологии спасают наших бойцов

Новые технологии отоларингологии спасают наших бойцов

Спасать жизнь и здоровье наших воинов помогают мастерство врачей и новые технологии в медицине.

Городской сайт неоднократно рассказывал о том, какие чудеса совершают врачи в больницах Днепра во время войны.

Проводить сложнейшие операции нашим врачам помогает новейшее оборудование. Особенно много его от наших зарубежных друзей поступает именно в трудное время войны.

О том, как такое оборудование помогает врачам-отоларингологам Днепропетровской областной клинической больницы имени Мечникова, рассказал кандидат медицинских наук, врач этой больницы Анатолий Бакаев:

«Від імені лікаря-отоларинголога, я хотів би поділитися з вами історією про те, як наші колеги рятують військових ЗСУ та як новітні технології в отоларингології допомогли врятувати багато життів.

Кожен день на передовій наші військові стикаються з небезпекою поранення придаткових пазух носу та шиї від російських куль та снарядів. Ті, хто переживають такі поранення, потребують швидкої , висококваліфікаційної та ефективної медичної допомоги.

Тут на допомогу виходять лікарі-отоларингологи лікарні Мечникова.

За допомогою новітніх технологій в отоларингології, таких як FESS хірургія, ми здатні швидко та ефективно видалити осколки, що залишилися в тілі поранених військових, та допомогти їм повернутися до нормального життя.

FESS (функціональна ендоскопічна синусова хірургія) є мінімально інвазивною процедурою, яка дозволяє лікарям точно побачити та видалити осколки придаткових пазух носу та шиї виконується у відділенні отоларингології№1 зав. відділенням к.мед.н Ярослав Соколенко.

Це дозволяє нам максимально швидко відновлювати бійців та повертати їх до передової.

Лікарі-отоларингологи лікарні Мечникова під керівництвом генерального директора Сергія Риженко допомагають нашим військовим здолати не тільки поранення, але й біль.

Ми здатні допомогти з найскладнішими пораненнями, запальними процесами та захворюваннями, що виникають на передовій.

Я хочу підкреслити, що наші лікарі-отоларингологи - це справжні герої, які щодня допомогають військовим ЗСУ.

Їхні знанням є неоціненними у забезпеченні медичної допомоги тим, хто захищає нашу рідну землю.

Я дуже пишаюся тим, що можу бути частиною цієї команди, яка надає медичну допомогу та організовує лікувальний процес, медичний директор Сергій Тимчук та проф. Олександр Ковтуненко. Наші лікарі-отоларингологи дуже досвідчені та мають високу кваліфікацію, тому що наші військові заслуговують на найкращу медичну допомогу.

Я бажаю нашим військовим ЗСУ безпеки та здоров'я на передовій, а нашим лікарям-отоларингологам - міцного здоров'я та витривалості в їхній роботі.

Дякую всім волонтерам за їхній внесок та постійну підтримку нашого війська. Ми вдячні ЗСУ за їхню службу та жертовність.
Всім здоров’я!
Слава Україні!».

Фото со страницы Анатолия Бакаева



Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте