Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 04 мая 2024
19:30

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Владимир Вятрович презентовал в Днепре новую книгу

Владимир Вятрович презентовал в Днепре новую книгу

Известный украинский историк, публицист, общественный деятель, политик Владимир Вятрович представил свою новую книгу «Наша столітня. Короткі нариси про довгу війну».

Презентация книги прошла в Днепропетровской областной организации Национального союза журналистов Украины и вызвала большой интерес среди представителей общественности, студентов, преподавателей днепровских вузов и работников СМИ. Конференц-зал Днепровского Центра журналистской солидарности едва смог вместить всех желающих пообщаться с автором и узнать больше о его новой книге.

О презентации книги в Днепропетровской областной организации НСЖУ сообщили:

«…Що стало поштовхом до написання книги? Як довго історик збирав матеріал? Яка, на думку автора, цільова аудиторія цього видання? Коли починається «наша столітня» і як довго триватиме?

Питань до Володимира В’ятровича було багато.

Як розповів автор, ця книжка — про війну, що з новою силою вибухнула 24 лютого, але триває ось уже століття, про історичне підґрунтя нинішніх подій, які просто зараз ламають життя мільйонів українців, про історію протистояння, а не братерства. Це глибоке осмислення нашого історичного шляху.

Примірник видання автор підписав для Центру журналістської солідарності обласної Спілки. В дарунок Володимир В’ятрович отримав останній випуск видання НСЖУ «Ми з України!» і Книгу пам’яті «Всі дорогі, всі незабутні…», яку нинішні журналісти Дніпропетровщини присвятили колегам, котрих вже немає серед нас».

Видеосюжет об этом можно посмотреть здесь:

Фото – Днепропетровская областная организация НСЖУ.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте