Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Україні зросте вартість пального

В Україні зросте вартість пального

Цього літа в Україні повернуть податок на пальне на довоєнний рівень. Із початком війни ПДВ на пальне знизили з 20 до 7 відсотків. Однак невдовзі ця ситуація зміниться.

Голова фінансового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев, розказав чого чекати українцям. Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Інформатор Україна.

За словами Гетманцева, з 1 липня в Україні повернеться податок на пальне у 20%. Він вважає, що зменшення акцизу на пальне до 7% не дало позитивного результату, а скоріше призвело до негативного.

“Воно призвело до виходу ринку в білу? Ні. Нелегальні бочки виросли як гриби після дощу", — заявив Гетманцев.

Гетманцев вважає, що помилкове рішення вплинуло лише на заробіток трейдерів і не призвело до зниження цін на пальне, а тому доцільно повернути акцизний податок на рівень 20%, тобто довоєнний.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Партизашка  (30.03.23 15:34): К концу статьи ПДВ незаметно превратился в акциз. Акциз они уже и так подняли. Теперь НДС опять до 20% поднимут. В Европе куда вроде как все стремятся на кучу социально значимых товаров НДС снизили или убрали вообще - это и молочка, и масло, и медикаменты. А у нас только один вопрос - как с людишек ещё больше денег содрать. Эдак и деньги у людей могут закончится и люди могут ещё быстрее начать разбегаться Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті