Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
02:42

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

БК «Прометей» сохраняет лидерство в группе Еврокубка 7 Дней

БК «Прометей» сохраняет лидерство в группе Еврокубка 7 Дней

Баскетболисты из Слобожанского под Днепром добились очередной победы в этом турнире, обыграв на выезде румынский клуб «Клуж-Напока» 96:87.

Вопреки ожиданиям, матч с одним из аутсайдеров группы не стал легкой прогулкой для нашей команды. Румыны при поддержке своих болельщиков прилично потрепали нервы «Прометею»!

Но наши земляки сумели добыть уже 13-ю победу в Еврокубке. И за тур до завершения группового турнира сохранили лидерство в группе.

Подробней об игре с «Клуж-Напокой», турнирной ситуации в группе и перспективах жеребьевка стадии плей-офф БК «Прометей» рассказал:

«"Прометей" здобув другу перемогу над "Клуж-Напокою" у сезонній серії.

Свій передостанній матч регулярного сезону "Прометей" провів у румунському місті Клуж-Напока проти місцевого клубу.

З рахунком 96:87 наша команда здобула другу перемогу над суперником у сезонній серії.

Гості розпочали матч із вражаючого ривку 13:0, проте за кілька хвилин румунський клуб скоротив своє відставання до мінімуму. На першу перерву команди пішли за "+6" на користь "Прометея". Друга чверть розвивалася за схожим сценарієм. Гості повернули собі гандикап "10+", але перед великою перервою дозволили суперниковi скоротити його вдвічі.

Після 15-хвилинного вiдпочинку матч продовжував носити напружений характер. Найголовнiше - "Прометей" постійно вів у рахунку. Однак на початку заключної десятихвилинки "Клуж-Напока" вперше у матчі вийшла вперед (73:72).

"Прометей» вкотре продемонстрував вміння долати по ходу матчу несприятливі обставини. "Червоно-білі" були сильнішими у клатчі i здобули ювілейну 10-ту перемогу поспіль у Єврокубку.

Виїзна перемога "Прометея" над румунською "Клуж-Напокою", 13-та зі старту сезону в Єврокубку, зберегла нашій команді лідерство у групі А.

Як і раніше, на одну перемогу від неї відстає іспанський "Ховентут". Це стало відомо після того, як іспанцям вдалося на виїзді перемогти італійську "Рейєр Венецію" (80:74), останнього суперника "Прометея" в регулярному сезоні.

Невдача "Венеції" відкинула її на п'яте місце перед останнім туром. У команди 9 успішних матчів із 17. На одну перемогу більше мають литовський "Літкабеліс" та німецький "Ратіофарм Ульм". Після сьогоднішнього туру ці два клуби мають перевагу свого майданчика у першому раунді плей-оф.

По 8 перемог у 17 матчах у французького "Бурга" та італійської "Брешії". З 7 перемогами вісімку команд-учасниць плей-оф замикає турецький "Фрутті Екстра Бурсаспор".

Як і раніше, 5 і 3 перемоги - відповідно у "Клуж-Напоки" та "Цедевіти-Олімпії".

На стартi плей-оф 7DAYS EuroCup "Прометей" зіграє або з "Гамбург Тауерс", або з "Лондон Лайонз".

З високою ймовірністю 11 квітня "Прометей" на своєму майданчику прийме німецький клуб. Відбудеться це у випадку, якщо наша команда збереже за собою лідируючу позицію в групі А. Якщо український клуб поступиться першим місцем іспанському "Ховентуту", на нього в цей же день чекатиме домашній поєдинок з клубом "Лондон Лайонз" з Великої Британії. "Лондон Лайонз" забронював за собою 7 позицію у групі В».

Фото БК «Прометей».






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте