Свої секрети молодим спеціалістам ресторанно-готельного бізнесу Дніпра передавав Паоло Брешіа – президент Асоціації Середземноморської спілки шеф-кухарів.
В Університеті митної справи та фінансів (у якому, до речі, нещодавно побував журналіст Міського сайту), серед інших спеціальностей є і «Готельно-ресторана справа».
Майбутні фахівці цієї справи після нашої Перемоги мають чимало попрацювати для розвитку туристичної привабливості Дніпра. А щоб закохати вибагливих туристів у Дніпро, треба їх здивувати. У тому числі – і смачними та незвичайними стравами.
Для цього в університеті проводиться цикл кулінарних майстер-класів. Черговий із них для наших студентів дав знаменитий італійський шеф-кухар Паоло Брешіа.
Про це в Університеті митної справи та фінансів розповіли:
«На базі Університету митної справи та фінансів проведено черговий майстер-клас з приготування страв італійської кухні для здобувачів вищої освіти, що навчаються за освітньо-професійними програмами "Готельно-ресторанна справа" і "Туризм" та бажають проходити практику в готельно-ресторанних комплексах Італії.
Під час заходу Президент Асоціації U.C.M. – Italy "Середземноморський союз шеф-кухарів – Italy" пан Паоло Брешіа продемонстрував кулінарну майстерність і поділився своїми "секретами".
До проведенння заходу у якості гостей були запрошені потенційні абітурієнти Університету - студенти Дніпровського транспортно-економічного фахового коледжу спеціальностей "Харчові технології" та "Готельно-ресторанна справа", - та викладач вищої категорії МАЙКО О.В.
Дякуємо гостям та організаторам проведення заходу (професорам кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Андрію ПОГРЕБНЯКУ і Олені ЮДІНІЙ та заступнику декана факультету інноваційних технологій Олені ВИШНІКІНІЙ).
Чекаємо на наступні майстер-класи президента Асоціації UCM-Italy пана Паоло Брешіа».
Фото - Університет митної справи та фінансів
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |