Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
16:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Дніпрі чоловік вкрав у 12-річної дівчинки самокат

 В Дніпрі чоловік вкрав у 12-річної дівчинки самокат

"Хтось украв мій самокат! Допоможіть, будь ласка! Дуже не хочу засмучувати батьків," — звернулась 9 березня близько 18-ї години на 102 12-річна дівчинка.

Патрульні одразу прибули до маленької заявниці. Та вже їх очікувала разом із мамою.

За словами дитини, вона гуляла з друзями на вулиці Менахем-Мендл-Шнеєрсона, та залишила біля гаражів свій самокат, а за кілька хвилин повернувшись, не виявила його на місці та не знайшла поруч.

Патрульні передали усім екіпажам прикмети транспортного засобу дитини. Один із екіпажів одразу повідомив, що за пів години до виклику дівчинки спілкувався з громадянином, що мав схожий самокат. Патрульні одразу попрямували до місця мешкання чоловіка для перевірки.

Там вони виявили його та самокат, схожий за прикметами на самокат заявниці. Чоловік зізнався, що взяв його. На місце прибула мати дівчинки і впізнала транспортний засіб своєї дитини. На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу та доставили громадянина до відділку поліції для з'ясування усіх обставин.

Gorod.dp.ua на Facebook.


perfect Stranger DP  (10.03.23 23:32): ..це кіно ..- що тут лепечуть цілий вечір вузькоязічніє...- просто фарш гнилий..- ну хай- лепечіть, дуркуйте, поки ще вас хтось слухає без ляпасів...- то це недовго, скоро й за тупу дурню будете отримувать))) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Джеки  (10.03.23 23:11): Я не понял , это анекдот . Малая кинула самокат (такое восприятие родителей ) , ну его и ,, приватизировали ,, . На родителей и надо штраф . Відповісти | З цитатою
Реально  (10.03.23 16:02): Он никуда не проникал, ничего не взламывал, нашел бесхозный, без присмотра, никого рядом. Какая кража? Причём здесь следственно-оперативная группа? На каком основании доставление в полицию? Відповісти | З цитатою
не понимаю  (10.03.23 15:05): В чем здесь кража? Мало ли что на улице валяется. Кто-то что-то выбросил. У нас возле мусорников люди оставляют и игрушки, и приборы разные, и одежду, и обувь. Недавно детскую машинку выбросили (большую такую, в которую ребёнок садится). Бывает и вообще почти новое. Любой может брать себе и пользоваться - всяко лучше, чем просто выбросить.

Девочка бросила самокат у гаражей. 12 лет. Мать лучше бы поинтересовалась чем занималась её 12-летняя дочурка с друзьями в гаражах. Возможно, как раз этот случай и заставит обратить внимание на развлечения ребёнка
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті