Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 04 мая 2024
21:52

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Журфонд планирует издать новую книгу

Журфонд планирует издать новую книгу

Она будет посвящена 245-летию древнего поселка Магдалиновка, являющегося районным центром нашей области.

Журфонд Днепропетровской областной организации Национального союза журналистов Украины продолжает цикл книг, посвященных истории и известным личностям городов и сел нашей области.

Очередную книгу в этом цикле планируют посвятить предстоящему 245-летию древнего поселка Магдалиновка.

В 2017 году Журфонд уже издавал книгу, посвященную этому прекрасному поселку. Новое издание продолжит ее тематику в новом ракурсе, учитывающем и события Большой войны. Об этом Городскому сайту любезно рассказал директор Журфонда Александр Давыдов:

«У 2017-му році у видавництві «Журфонд» побачила світ книга «Магдалинівка та видатні магдалинівці», до якої ввійшла скорочена історія селища та розповіді про його мешканців, яким за заслуги перед земляками присвоєно звання «Почесний громадянин Магдалинівки».

У 2023-му році до 245-річчя селища пропонується перевидати цю книгу у значно розширеному і доповненому обсязі.

Передбачається збільшити формат до А4 у твердій обкладинці з повнокольоровими ілюстраціями, на крейдовому папері та обсягом до 180 сторінок.

По-друге. У виданні обов'язково буде більш розширена історична частина. Крім того, з'являться нові глави з нарисами про видатних постатей минулого та сучасності, для яких мала батьківщина стала стартовою площадкою у велике життя. Окремий розділ буде присвячений нині діючим особистостям, котрі працею, вчинками та досягненнями у своїх видах діяльності славлять рідне селище, сприяють покращенню життя земляків та держави у цілому. У тому числі - почесних громадян Магдалинівки.

«Громадою уповноважений» – під такою назвою передбачається розповідь про депутатів різного рівня, про внесок кожного з них у розбудову регіону.

Окремі глави книги будуть присвячені освітянській галузі, провідним працівникам культури та мистецтв, самодіяльним творчим колективам, народним умільцям, літераторам і, безумовно, магдалинівцям, які боронили і боронять нині рідну землю від ворожої навали».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Документы по теме:

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте