Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
04:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Внаслідок удару по багатоповерховому будинку загинули 17-річний Максим, 15-річна Маша, 4-річна Міхайліна

Внаслідок удару по багатоповерховому будинку загинули 17-річний Максим, 15-річна Маша, 4-річна Міхайліна

Відомо про загибель 3 дітей внаслідок ракетного удару по дому на Набережній Перемоги у Дніпрі.

Загинув 17-річний випускник школи №111 Максим Богуцький. Його дядько Олексій повідомив:

"Мій брат зі своєю сім'єю жили в тому будинку #118 на 7-му поверсі у Дніпрі, вони залишилися без усього, а найгірше - не стало їхнього сина Максима, він був сам удома, його батьків не було вдома. Квартири не стало…машина на якій працює брат – згоріла, всі документи, гроші… нічого немає.
Також він залишив реквізити для допомоги сім'ї.


15-річна Марія Лебідь навчалася у школі №66. Вона очолювала учнівську раду, займалася у танцювальному клубі "Каскад". Тіло дівчинки на завалах знайшли одним із перших. Мама Маші на момент обстрілу була на роботі і не знала, що трапилося, а дівчина була вдома.


Також з'являлася інформація про загибель 15-річної учениці школи №131 Анни Фігурної. Але пізніше інформація не підтвердилася, близька родичка заперечує загибель дівчинки та її матері.


У ЗМІ з'явилася неофіційна інформація про загибель 4-річної дівчинки Францевої Михайлини.


Також відомо, що під час вибухів постраждали хлопчик із 3 класу, дівчатка 4 та 5 класів, 14-річна дівчинка. Вони перебувають у лікарні на вулиці Космічній, повідомляє гуманітарний департамент міськради.

Учениця 4-го класу 66 школи перебуває у тяжкому стані в реанімації в обласній дитячій лікарні з діагнозом політравму. В неї травмовані обидві кінцівки ніг, зроблено операцію, гематому голови та рвану рану на нозі.

Учень 3-го класу 66 школи перебуває у дитячій лікарні разом із старшою 14-річною сестрою. Стан задовільний, травмована рука.

Ученицю 5 класу 73 школи прооперували. Стан травмованої середньої тяжкості, загрози життю немає, залишиться шрам на обличчі, дівчинка потребує психологічної допомоги.

Станом на 13:00 загинуло 40 осіб, з них 3 дитини, врятовано 39 осіб (з них 6 дітей), травмовано 75 осіб (з них 14 дітей), отримано 46 повідомлень про зниклих безвісти.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті