Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 09 мая 2024
21:02

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В «Иоанновом центре» открыли кулинарную студию

|«« «« »» »»|

В этом центре занимаются реабилитацией детей с серьезными заболеваниями и наших военных, получивших ранения на фронте.

Городской сайт уже рассказывал об открытии этого благотворительного центра в Подгородном. Уже больше года «Иоаннов центр» занимается реабилитацией детей с серьезными нарушениями здоровья. А с начала войны здесь помогают вставать на ноги нашим защитникам, получившим тяжелые ранения на фронте.

О том, как была создана кулинарная студия при этом центре и чем она будет полезна рассказал известный священнослужитель и волонтер Андрей Пинчук, который был одним из инициаторов создания этого центра:

«Відбулася довгоочікувана подія, про яку ми мріяли з моменту відкриття нашого Центру - ми відкрили кулінарну студію.

А все завдяки нашим неймовірним партнерам!

Вони профінансували ремонт, закупівлю обладнання та меблів, через цю колосальну допомогу ми змогли відкрити неймовірну кулінарну студію. Також ця компанія профінансували закупівлю всього необхідного для другого поверху хостела, який так потрібен для батьків з дітьми, які приїздять на реабілітацію в Іоанівцентр центр. Скоро закінчується ремонт, тож згодом ви зможемо побачити фото та відео закупленого обладнання.

Як же чудово бачити щасливі очі дітей, які вправно поралися з тістом, робили духмяне новорічне печиво у вигляді ялинок, сніжинок, зайчиків та морквинок.

А потім прикрашали свої вироби яскравою глазур'ю та смачними прикрасами.

На відкриття кулінарної студії завітали засновники нашого центру та благодійники разом з їх провідною кондитеркою, яка зробила для нашого заходу смачний та гарний торт.

Наші гості мали змогу приєдналися до розпису пряників. Кожен з великим задоволенням проявляв творчість та креативність у своїх візирунках.

Ароматне дійство завершилося чаюванням у теплій, затишній атмосфері з фруктами та смаколиками під новорічну, приємну музику.

Дякуємо всім нашим маленьким гостям і їх рідним - ви надихаєте нас на подальшу кропітку роботу.

Дякуємо нашим гостям - завдяки вам вдалося відкрити простір, в якому діти зможуть опановувати кулінарні лайфхаки та рецепти, зможуть здобути навички самообслуговування. А дехто зможе у подальшому обрати кулінарну професію.

Також, студія стане місцем проведення "смачний" свят та кулінарних майстер-класів від відомих поварів.

Продовжуємо робити вагомі кроки для розвитку інклюзії в нашому регіоні».

Фото со страницы Андрея Пинчука.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте