Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Закарпатті ухилянт з Дніпропетровщини планував вночі переплисти річку Тиса

На Закарпатті ухилянт з Дніпропетровщини планував вночі переплисти річку Тиса

25 грудня вночі наряд відділення «Солотвино» Мукачівського прикордонного загону затримав зловмисника, який, незважаючи на неодноразові застереження прикордонників, збирався перепливати річку Тиса.

Вїйськовозобов’язаний таким чином хотів перетнути кордон, діставшись Румунії та уникнувши призову до лав Збройних сил України.

«Щоб випробувати долю у річці, рівень води якої щоденно зростає, чоловік прибув на Закарпаття із Дніпропетровщини. Усі свої речі відчайдух попакував у поліетилен, а щоб його не помітили охоронці держрубежу, планував незаконно перетнути кордон у темний час доби.

Нагадаємо, що від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, з річки Тиса дістали 12 потопельників, які намагались незаконно перетнути кордон», - пишуть прикордонники.

Ще одного правопорушника з Дніпропетровщини, який мав намір подолати високогірну ділянку кордону, затримали військовослужбовці відділення «Велятино».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті